Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

Ζοσέ μεν , ΑΛΛΑ...

Βραδιά CHL - Part ΙΙ και η στήλη μας θα ταξιδέψει μέχρι τη Πορτογαλία εκεί όπου η Μπενφίκα θα υποδεχτεί την πρώτη του ομίλου, Μάντσεστερ Γ. Οι αετοί της Λισσαβώνας με 0 βαθμούς μέχρι τώρα, σε αντίθεση με τους κόκκινους διάβολους του Ζοσέ που έχουν έξι και καμαρώνουν στην κορυφή.

Απογοητευτικοί οι Πορτογάλοι, ακόμα δεν έχουν πάρει βαθμούς και το αποψινό παιχνίδι είναι κομβικό για τη συνέχεια. Στις δυο πρώτες αγωνιστικές η πρωην πλεον ομάδα του Μήτρογλου έδειξε σημάδια αποσύνθεσης και δίκαια έχασε. Σε αντίθεση με τη Μάντσεστερ που δείχνει οτι βρίσκεται σε εξαιρετικό βαθμό ετοιμότητας και παρουσιάζεται άκρως σοβαρή και προσαρμοσμένη στο πλάνο του Μουρίνιο.

Πιο άνετοι οι Άγγλοι, καίγονται οι γηπεδούχοι και μπορεί οι αποδόσεις να καθιστούν φαβορί το διπλό, όμως η στήλη μας θα ποντάρει στο γκολ - γκολ και το 1.85. Η Μπενφίκα οφείλει να πάρει κάτι απο την αναμέτρηση αν θέλει να έχει ελπίδες ακόμα και για τη τρίτη θέση. Θεωρούμε οτι η Μάντσεστερ θα σκοράρει απέναντι σε μια άμυνα με πολλές αδυναμίες, ενώ το ίδιο θα πράξει και η Μπενφίκα που δεν έχει πολλά περιθώρια.


basiki_protasi
Βασική Πρόταση
18/10/2017 — 08:12 π.μ.
Μπενφίκα - Μάντσεστερ Γ Γκολ - Γκολ1.85
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 1.85 111
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 41 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.