Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Το δυνατό, η απόδοση τα Χ και τα σκορ

Καλημέρα. Η Ρόμα μας έκανε μεγάλη ζημιά χτες ή αν θέλετε η Νάπολι μας στέρησε ένα πολύ μεγάλο ταμείο. Η ομάδα του Σάρι έπεισε και εμένα που δεν την πίστευα πως πάει για πρωτάθλημα παίρνοντας ένα τεράστιο διπλό. Μέσα σε όλα αυτά η τριάδα με 12 απόδοση περιόρισε τη χασούρα μας αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα.

Σήμερα η μέρα δεν έχει το ίδιο πρόγραμμα με το χτεσινό. Για το λόγο αυτό οι επιλογές μας θα είναι πιο περιορισμένες και το άνοιγμα χαμηλότερο.

Ξεκινάμε από το Καμπιονάτο. Το Μπολόνια-Σπαλ είναι μια από τις πιθανές ισοπαλίες της ημέρας και είμαι σχεδόν βέβαιος πως οι δύο προπονητές θα ανέβαλαν την αναμέτρηση αν κάποιος τους έλεγε να πάρουν από τώρα τον ένα βαθμό. Καθαρά αγωνιστικά η Μπολόνια έχει ένα μικρό προβάδισμα, όμως η Σπαλ έχει αποδειχτεί για πολλού ως τώρα σκληρό καρύδι.

Στο Κάλιαρι-Τζένοα θα πάω με το γκολ-γκολ. Η ισοπαλία με 1-1 σκορ δεν είναι καθόλου απίθανη και εδώ αλλά θα αρκεστούμε στο αμφσικόρ. Ναι μεν η Τζένοα σκοράρει με μεγάλη δυσκολία και δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα πλεχτό εκτός έδρας αλλά πλέον ήρθε η ώρα να σπάσει το ρόδι.

Θα κλείσουμε με το ντέρμπι ντε λα Μαντονίνα. Το Μιλάνο θα χωριστεί απόψε στα δύο με την Ίντερ του Σπαλέτι να αντιμετωπίζει την Μίλαν του Μοντέλα που δεν τα πάει καθόλου καλά. Δύσκολα η Ίντερ θα καταφέρει να μη δεχτει γκολ για 4ο σερί εντός έδρας παιχνίδι και ειδικά ντέρμπι. Το γκολ-γκολ λοιπόν θα είναι η πρώτη επιλογή. Από εκεί και έπειτα τα ντέρμπι είναι ντέρμπι και ξεκινούν πρώτα απ’ όλα από το Χ. Αν κάποιος έχει στη συνέχεια τον πρώτο λόγο, αυτή είναι η Ίντερ. Προσωπικά θα ρισκάρω στην ισοπαλία και το 1-1. Δεν πιστεύω πως η Μίλαν θα κάνει και 3η ήττα στη σειρά στο πρωτάθλημα.

Από την Πρέμιερ Λιγκ θα επιλέξουμε το διπλό ανάστασης της Έβερτον. Η ομάδα τα πάει τραγικά ως τώρα, ο Κούμαν είναι σε πολύ δύσκολη θέση και την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Η Μπράιτον είναι μια ομάδα που παίζει σφιχτά αλλά αν η Έβερτον ελέγξει το ρυθμό μπορεί να πάρει τη νίκη ακόμα και με μισο μηδέν.Πιθανό σκορ το 0-1.

Περνάμε στην Ισπανία και και το Μάλαγα-Λεγανιές. Μίτσελ εναντίον Σιόβα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αν η Μάλαγα δεν επικρατήσει θα είναι πιθανότατα και το τελευταίο του μαδριλένου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Πιστεύω πως η Μάλαγα μπορεί να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και να κάνει μια νέα αρχή. Το υλικό της ομάδας δεν είναι για την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Άσος.

Κλείνουμε με το Μπέτις-Βαλένθια. Ομάδες που και οι δύο βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Μπέτις έχει το απόλυτο ως τώρα στην έδρα της αλλά σήμερα αρχίζουν τα δύσκολα. Η Βαλένθια είναι ως τώρα αήττητη στο πρωτάθλημα και δείχνει φέτος πως είναι έτοιμη για κάτι καλό. Παράλληλα παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο. Δε βλέπω να χάνει σήμερα στην Ανδαλουσία παρά την εξίσου καλή εικόνα της Μπέτις. Το Χ2 θα είναι η βασική επιλογή ενω ένα πιθανό σκορ είναι το 1-2.


antibooker
Antibooker
15/10/2017 — 03:59 π.μ.
Ίντερ - Μίλαν Γκολ-Γκολ1.66
3-2
Μπέτις - Βαλένθια Χ2(ΔΕ)1.5
3-6
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.49 249
antibooker
Antibooker
15/10/2017 — 03:59 π.μ.
Μπράιτον - Έβερτον 22.5
1-1
Μάλαγα - Λεγανιές 12.37
0-2
Κάλιαρι - Τζένοα Γκολ-Γκολ1.8
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 10.67 319.95
antibooker
Antibooker
15/10/2017 — 03:59 π.μ.
Ίντερ - Μίλαν Χ3.4
3-2
Μπολόνια - Σπαλ Χ3.4
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 11.56 173.4
antibooker
Antibooker
15/10/2017 — 03:59 π.μ.
Ίντερ - Μίλαν Σκορ 1-16.5
3-2
Μπέτις - Βαλένθια Σκορ 1-210
3-6
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
5 65 325
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 30 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 33 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 33 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 33 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 33 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.