Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Του Κουτρούλη ο γάμος

Toυ Κουτρούλη ο γάμος γίνεται σήμερα, αγαπητοί φίλοι της στήλης. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το Σάββατο με τις περισσότερες επιλογές από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Για το λόγο αυτό οι αναμετρήσεις που θα ασχοληθούμε σήμερα είναι αρκετές.

Ξεκινάμε με το μεγάλο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου που δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ. Ο Κλοπ δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια, όμως πως μπορείς να το πεις αυτό όταν αντιμετωπίζεις την πιο ισχυρή ως τώρα ομάδα του πρωταθλήματος. Η Λίβερπουλ θα σκοράρει αλλά και θα φάει. Το γκολ-γκολ είναι η επιλογή και ακολούθως η ισοπαλία που σίγουρα κάνει και στους δύο. Πιθανό σκορ το 1-1.

Συνεχίζουμε με το Μπέρνλι-Γουέστ Χαμ. Πιστεύ κάποιος πως η Μπέρνλι του Μι και του Γουάρντ θα κρατήσει για ακόμα ένα παιχνίδι, τρίτο στη σειρά, την εστία της ανέπαφη; Εγώ όχι.. Η Γουέστ Χαμ έδειξε σημάδια ανάκαμψης πριν τη διακοπή και μπορεί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Αν σκοράρουν και οι γηπεδούχοι, το καλοπληρωμένο γκολ-γκολ θα επαληθευτεί.

Στο βορειοδυτικό Λονδίνο η Γουότφορντ υποδέχεται την Άρσεναλ. Οι κανονιέρηδες είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να φύγουν με το διπλό. Το 1.66 δεν αξίζει όμως, σε συνδυασμό με το γκολ-γκολ γίνεται πολύ ελκυστικό. Η Γουότφορντ μας έχει δείξει μέχρι τώρα πως δεν αστειεύεται και τα πηγαίνει πολύ καλά.

Από την Πρέμιερ περνάμε στην Τσάμπιονσιπ και στο διπλό της Μίντλεσμπρο. Η Μπόρο τα έχει κάνει θάλασσα τελευταία και αν συνεχίσει έτσι θα βρεθεί εντελώς εκτός του στόχου της ανόδου. Η Μπάρνσλεϊ δεν έχει καμιά έδρα φόβητρο και σίγουρα οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν το διπλό και να ανακάμψουν.

Η Βίλα είναι σε μεγάλη φόρμα εδώ και ένα μήνα, όμως σήμερα το πράγμα περιπλέκει. Η επίσκεψη στην έδρα της Γουλβς είναι πολύ δύσκολη υπόθεση αφού οι λύκοι θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν στη 2η θέση της βαθμολογίας. Νικητής είναι δύσκολο να προβλεφθεί, όμως το γκολ-γκολ μπορεί να επαληθευτεί μαζί με την ισοπαλία.

Πηγαίνουμε στη Γερμανία και στο παιχνίδι Ντόρτμουντ-Λειψία. Λογικά η Ντόρτμουντ θα το πάρει το παιχνίδι αλλά πολύ πιο δύσκολα από αυτό που φανερώνει η απόδοση του άσου. Θα προτιμήσω το αμφισκόρ σε συνδυασμό με τα πολλά γκολ. Μοιάζει πολύ πιο ελκυστικό από την απλή νίκη των Βεστφαλών.

Από την κοιλάδα του Ρουρ πάμε στην πρωτεύουσα, όπου η Χέρτα παίζει στο ολυμπιακό στάδιο με τη Σάλκε. Οι γηπεδούχοι έχουν από τις ισχυρότερες έδρες στη Γερμανία και θα σκοράρουν. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως οι βασιλικοί μπλε θα μείνουν στο μηδέν για δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι. Στο Χόφενχαϊμ η ατυχία τους χτύπησε την πόρτα, όχι και σήμερα. Γκολ-Γκολ.

Το Καμπιονάτο έχει σήμερα δύο παιχνιδάρες. Ρόμα-Νάπολι στο Ολύμπικο και Γιούβε-Λάτσιο στο Τορίνο. Η Γιούβε θα καθαρίσει και το 1.55 του άσου αξίζει το ποντάρισμα. Ειδικά αν η Νάπολι δεν περάσει νωρίτερα από το Ολύμπικο, πράγμα πολύ πιθανό, βλέπω τη Γιούβε να πατάει κορυφή. Για τη Νάπολι τα είπαμε.. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και ως τώρα έχει κλέψει τις ματιές των ποδοσφαιρόφιλων για το θέαμα που παρουσιάζει. Το 8 στα 8 όμως που θα επιδιώξει είναι υπερβολή. Θα κοντράρουμε το Σάρι και την αρμάδα του και θα πάμε στο 1Χ που καλοπληρώνει.

Στην Πριμέρα θα ποντάρουμε το γκολ-γκολ στο Ατλέτικο-Μπάρτσα. Οι Καταλανοί δεν έχουν χάσει ούτε μισό πόντο στα 7 πρώτα παιχνίδια και σήμερα θα ζοριστούν πολύ για να κάνουν το 8 στα 8. Η Ατλέτικο δεν είναι όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια αλλά χωρίς αμφιβολία ξέρει τι να κάνει για να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Μπάρτσα.

Κλείνουμε με το Τρόμσο-Ρόζενμποργκ. Η Ρόζενμποργκ δεν εξασφάλισε τον τίτλο πριν τη διακοπή, μένοντας στο 1-1 με τη 2η Σάρπσμποργκ. Έχει όμως τη δυνατότητα να κλειδώσει το πρωτάθλημα σήμερα με ένα διπλό. Η απόδοση αξίζει και θα τιμήσουμε την ανωτερότητα των βέβαιων πρωταθλητών. Ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Μόλντε και σίγουρα οι παίχτες τις Ρόζενμποργκ δε θέλουν να έχουν ιστορίες στην τελική ευθεία.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!

antibooker
Antibooker
14/10/2017 — 03:42 π.μ.
Γιουβέντους - Λάτσιο 11.55
lose
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουν. Γκολ-Γκολ1.66
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 2.57 308.76
antibooker
Antibooker
14/10/2017 — 03:42 π.μ.
Ρόμα - Νάπολι 1Χ(ΔΕ)1.66
lose
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα Γκολ-Γκολ1.7
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.82 282.2
antibooker
Antibooker
14/10/2017 — 03:42 π.μ.
Μπάρνσλεϊ - Μίντλεσμπρο 21.95
2-2
Γουλβς - Άστον Βίλα Γκολ-Γκολ1.9
lose
Χέρτα - Σάλκε Γκολ-Γκολ1.9
0-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 7.04 140.79
antibooker
Antibooker
14/10/2017 — 03:42 π.μ.
Γουότφορντ - Άρσεναλ Γκολ-Γκολ και 22.87
lose
Γιουβέντους - Λάτσιο 1 και Γκολ-Γκολ3.4
lose
Ντόρτμουντ - Λειψία Γκολ-Γκολ και Over 2.51.7
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 16.59 165.89
antibooker
Antibooker
14/10/2017 — 03:42 π.μ.
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουν. Χ3.25
0-0
Τρόμσο - Ρόζενμποργκ 21.95
win
Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ Γκολ-Γκολ1.9
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 12.04 120.41
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.