Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Επιστροφή στη..δράση!

Καλησπέρα. Σε κανονικούς ρυθμούς μπαίνουμε από σήμερα. Οι εθνικές μας τελείωσαν για την ώρα, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι στη σέντρα και μεσοβδόμαδα ακολουθούν και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σήμερα θα πάμε χαλαρά και ο πραγματικός χαμός θα γίνει αύριο. Ξεκινάμε από το Μπρίστολ Σίτι-Μπέρτον. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτερη ομάδα. Η Μπέρτον είναι μέχρι τώρα ο σάκος του μποξ και δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Ο άσος είναι στήριγμα και για να χαλάσει πρέπει να πάνε πολλά πράγματα ανάποδα. Η απόδοσή του όμως μας αποτρέπει από τον να τον ποντάρουμε, σε αντίθεση με τα πολλά γκολ. Το Over 2.5 έχει πολλές πιθανότητες εμφάνισης. Η Μπρίστολ είναι ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ και η αδύναμη Μπέρτον μπορεί σήμερα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να συνεισφέρει στο συνολικό αριθμό τερμάτων. Το σημείο αυτό θα είναι η επιλογή μας από την αναμέτρηση.

Περνάμε στην Ισπανία και το παιχνίδι της Εσπανιόλ με τη Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι είναι ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη, μιας και η Λεβάντε είναι σε κακή κατάσταση. Έχει δεχτεί 6 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια ενώ δεν έχει καν σκοράρει. Περιμένω σήμερα να σπάσει το ρόδι και να μην μείνει για ακόμα ένα σερί παιχνίδι χωρίς τέρμα. Θα προτιμήσουμε το αμφισκόρ λοιπόν από τη νίκη των γηπεδούχων.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!


antibooker
Antibooker
13/10/2017 — 03:55 μ.μ.
Μπρίστολ Σίτι - Μπέρτον over 2.501.75
lose
Εσπανιόλ - Λεβάντε Γκολ-Γκολ1.95
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.41 119.44
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.