Σύνδεση | Εγγραφή
Betfighter
Ανοιχτά Δελτία (4)
betfighter
Πονταροντας τη ΛΑΘΟΣ αποδοση..

Πάει και αυτό. Μένουν τα μπαράζ και εύχομαι η Εθνική μας να είναι παρέα με τον Μέσι και τον Κριστιάνο και τα άλλα αστέρια στη Ρωσία. Μπράβο στα παιδιά, σοβαρεύτηκαν, έγιναν πάλι ομάδα και απο Εθνική Μυκόνου θύμισαν πάλι Ελλαδάρα. Και να μείνουμε εκτός, εδώ χτυπάμε ξύλο, δεν θα γκρινιάξω καθόλου. Σέβομαι την προσπάθεια τους, και το επιβραβεύω. Δεν μου αρέσει να τα ισοπεδώνω όλα και το σωστό πρέπει να λέγεται. Όταν κάτι είναι όλο λάθος, η κριτική πρέπει να γίνεται και να είναι πάντα καλοπροαίρετη.

Χθες που λέτε, ο σουπερ Μέσι οδήγησε την Αργεντινή στο Μουντιαλ ενώ και η Κολομβία του Ρανταμέλ σφράγισε το εισητήριο. Σπίτια τους οι Χιλιανοί, και εδώ που τα λέμε δικαιότατα μιας και σέρνονταν όλο αυτό το διάστημα.

Θα δούμε μεγάλο Μουντιάλ , και έρχεται καυτό καλοκαίρι πραγματικά. Είναι νωρις ακόμα, όμως ήδη σκέφτομαι κάποια πράγματα. Υπομονή και θα τα δούμε όλα. 

Μέχρι και το Σάββατο που ξεκινάνε τα πάντα όλα, ξεκουραζόμαστε. Ευκαιρία λοιπον για εναλλακτικές σκέψεις. Γιατί στη στήλη του Betfighter καταπιανόμαστε με όλα τα ειδικά χρόνια τώρα.

Εκλογές έχουμε στη ΚεντροΑριστερά και οι αποδόσεις καθιστούν φαβορί τη Φώφη. Λάθος θα έλεγα, και προβλέπω να πάει η δουλειά όπως με τον Κυριάκο στη Ν.Δ. Μη φαβόρα ήταν και είδατε τι έγινε. Και δυναμική έχει ο Καμίνης , χρόνια στο κουρμπέτι είναι, συμμαχίες έχει και αυτό το πενταράκι έμενα μου αρέσει σαν fun bet. Μου το ψιθύρισαν κάτι πουλάκια οτι είναι γερά στη μάχη , και θέλησα αμέσως να το μοιραστώ μαζί σας. Δεν είναι για πολλά, όμως ένα ψιλό δεν είναι καθόλου άσχημο. Αφήστε που πιστεύω οτι σύντομα θα πέσει εδώ.

Τα ξαναλέμε πάλι το Σάββατο το πρωί με τα νέα δεδομένα. Θα έχουμε δουλίτσα.


Τετάρτη 11.10.2017 03:42 μ.μ.