Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Ο CR7 ξέρει..

Σπουδαία βραδιά η αποψινή, μιας και ολοκληρώνεται το παζλ αναφορικά με ποιες ομάδες θα συνεχίζουν να ελπίζουν οτι θα ταξιδέψουν στη Ρωσία. Ελπίζω να είναι και η Εθνική μας, μιας και αν κερδίσει σήμερα το αδύναμο και ερασιτεχνικό Γιβραλτάρ τότε πάει μπαράζ και θα παλέψει για το καλύτερο. Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με αυτό το παιχνίδι στοιχηματικά. Αντιθέτως θα πορευτώ χαλαρά με δυο άλλα παιχνίδια.

Πορτογαλία - Ελβετία και προβλέπεται χαμός. Οι Ελβετοί είναι πρώτοι, ονειρεύονται Ρωσία άμεσα, όμως ο Κριστιάνο και η παρέα του βάζω και τον αγαπητό Σάντος, ίσως έχουν άλλες βλέψεις. Με νίκη οι Πορτογάλοι εκθρονίζουν τους Ελβετούς και πάνε αυτοί στη χώρα του Πούτιν. Εύκολο δεν θα είναι, μιας και οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει εξαιρετικά πράγματα και μόνο τυχαία δεν φτάσανε εδώ. Ωστόσο ψηφίζω CR7 και ας με στείλει αδιάβαστο. Χαλάλι του.

Απο εκεί και πέρα οι Ολλανδοί αμυντικά είναι μαύρα χάλια όμως ελπίζουν. Άντε όμως να κρατήσεις τους φορμαρισμένους Σουηδούς που πάνε στην Ολλανδία για να μην χάσουν. Οι τουλίπες βλέπω να τρώνε γκολ , ενώ θα σκοράρουν και εκείνες μιας και δεν έχουν περιθώρια. Κρατάω το γκολ - γκολ και το όβερ.

Δυαδούλα και χαλαρά μιας και απο το Σάββατο και μετά έχουμε πολύ δουλειά. Τα πάντα όλα πάλι , θα παίξουμε ξανά σοβαρή μπαλίτσα. 

Υ.Γ.1. Η σημερινή photo με το Κριστιάνο είναι αφιερωμένη για το γυναικείο πληθυσμό της στήλης που διαβάζει Betfighter. Να μην είναι και εκείνες παραπονεμενες.

facebook


betfighter
Betfighter
10/10/2017 — 12:10 π.μ.
Πορτογαλία - Ελβετία 11.7
win
Ολλανδία - Σουηδία Γκολ - Γκολ και όβερ 2.50 Γκολ1.85
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 3.15 78.63
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 32 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 35 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.