Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Ξέσπασμα, κούραση και γιούχα

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το ευρωπαικό διήμερο είχε κέρδος, το οποίο θα μπορούσε να είναι και πολύ καλύτερο αν είχαμε τα λογικά τέρματα στο Τορίνο, και μπαίνουμε στην 6η αγωνιστική της Super League η οποία έχει παιχνίδια ιδιαιτέρων συνθηκών. Τα ματς των μεγάλων θα μονοπωλήσουν το ποντάρισμά μου και όπως προδίδει ο τίτλος,κάθε ένα έχει και το χαρακτηριστικό του.

Ξεκινάμε από Λεωφόρο και Παναθηναικό-ΠΑΣ. Ο κόσμος μπορεί να γεμίσει το γήπεδο αλλά πολύ δύσκολα θα κάνει κάποια αγωνιστική διαφορά πέραν της γιούχας στην εξωφρενική συμπεριφορά Αλαφούζου και παρατρεχάμενων. Το αν έχει επηρεάσει το κλιμα κατάρρευσης τα αποδυτήρια αποδείχτηκε και στο Αγρίνιο και συνυπολογίζοντας απουσίες και ελλειπή ποιότητα, είμαι βέβαιος ότι ο Παναθηναικός θα ειναι θαύμα να σκοράρει πάνω από μία φορά. Ο ΠΑΣ όπως έδειξε και στην Τούμπα, φυλάει καλά τα μετόπισθεν και είναι καλή ευκαιρία για βαθμό εδώ. Το under θα είναι στις επιλογές μου και το Χ στο ρίσκο που θα κυνηγήσουμε.

Ο ΠΑΟΚ πάει στην Λάρισα σε ματς που προσφέρεται για σχετικό ξέσπασμα. Ζορίζεται ο δικέφαλος τελευταία και χρειάζεται μια τονωτική ένεση πριν τη διακοπή. Η άμυνα της Λάρισας είναι για τα πανηγύρια και με την παραγωγή φάσεων του ΠΑΟΚ θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να καθαρίσει από νωρίς. 2 από ημίχρονο και over στο ρίσκο.

Αύριο θα χρησιμοποιήσω τον άσο στο Καραισκάκη σαν στήριγμα. 1.30 δεν είναι φυσικά σπουδαίο αλλά μιλάμε για άσο του Ολυμπιακού στο Καραισκάκη μετά από ήττα. Εύκολα ή δύσκολα θα έρθει. Κλείνουμε με διπλή ευκαιρία του Αστέρα κόντρα στην ΑΕΚ. Ξέρω ότι οι αρκάδες μας έχουν κάψει μέχρι τώρα αλλά η ΑΕΚ είναι εξαντλημένη κυνηγώντας δύο σερί σπουδαία ματς για ανατροπή. Πέραν της κούρασης υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αδειάσει και ψυχολογικά ειδικά αν βρεθεί πίσω στο σκορ. Δύσκολη έξοδος που έχει πολύ Χ μέσα της το οποίο θα κλείσει και το μπομπάτο δελτίο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ.

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
30/09/2017 — 08:23 π.μ.
Παναθηναικός - ΠΑΣ Γιάννενα under 2.5 goal1.57
2-0
Λάρισα - ΠΑΟΚ 2/21.97
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.09 123.72
fountaristos
Φουνταριστός
30/09/2017 — 08:23 π.μ.
Ολυμπιακός - Ατρόμητος 11.3
lose
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1.87
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.43 121.55
fountaristos
Φουνταριστός
30/09/2017 — 08:23 π.μ.
Παναθηναικός - ΠΑΣ Γιάννενα Χ3.65
2-0
Λάρισα - ΠΑΟΚ over 2.5 goal2.05
lose
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ Χ3.3
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 24.69 246.92
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;