Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Τα γκολ και ο Ζοσέ

Kαλημέρα. Με την Πρέμιερ Λιγκ θα αρχίσουμε και σήμερα όπως πάντα κάθε Σάββατο.

Η αυλαία ανοίγει στο ανατολικό Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό στάδιο. Εκεί η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την Τότεναμ σε ένα παραδοσιακό λονδρέζικο ντέρμπι. Τα σπιρούνια προέρχονται από πολύ κακό αποτέλεσμα εντός έδρας και θέλουν τη νίκη. Από την άλλη και οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο γιατί το ξεκίνημα δεν ήταν και φέτος καλό. Ο Μπίλιτς βρίσκεται ξανά σε πολύ δύσκολη θέση. Η Τότεναμ θα σκοράρει καθώς είναι αδύνατο να μείνει στο μηδέν για δεύτερο σερί ματς ενώ και η Γουέστ Χαμ θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα αφού καίγεται έστω για το βαθμό. Γκολ-Γκολ.

Στο Γκούντισον Παρκ η Έβερτον αντιμετωπίζει την Μπόρνμουθ που μακρυά από την έδρα της δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει. Με δεδομένες τις αμυντικές αδυναμίες των ζαχαρωτών, δεν αποκλείεται να κάνει σεφτέ. Από την άλλη η Έβερτον έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων που οι ήττες είναι εν μέρη δικαιολογημένες, αλλά παράλληλα οι αποκαρδιωτικές εμφανίσεις δεν ήταν κάτι που περιμέναμε. Αν δεν καταφέρει σήμερα να πάρει τους τρεις βαθμούς ο Κούμαν θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Θα προτιμήσουμε το αμφισκόρ από τον άσο.

Στο λιμάνι του Σαουθάμπτον η Γιουνάιτεντ θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στην κορυφή. Δύσκολα ο Μουρίνιο θα αφήσει βαθμούς σε δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι και εκτιμώ πως οι κόκκινοι διάβολοι θα πάρουν το διπλό έστω και με μισό μηδέν.

Περνάμε στην Τσάμπιονσιπ και κρατάμε τον άσο της Βίλα. Οι χωριάτες παίζουν στο Μπέρμιγχαμ με την αλλοπρόσαλλη Φόρεστ. Μετά από δύο λευκές εντός έδρας ισοπαλίες και ένα διπλό, οι χωριάτες μπορούν να επανέλθουν και στα εντός έδρας τρίποντα. Το ρόστερ τους είναι για ψηλότερα από τη θέση που βρίσκονται. Άσος.

Αφήνουμε την Αγγλία και πάμε στην Μπουντεσλίγκα. Ένα και μόνο παιχνίδι θα κρατήσουμε από εδώ, αυτό ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Σάλκε. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους σκοράρουν σε κάθε αναμέτρηση ενώ η Σάλκε θέλει να διεκδικήσει βαθμούς μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από την Μπάγερν. Γκολ-Γκολ.

Το αμφισκόρ θα επιλέξουμε και στο τούρκικο ντέρμπι ανάμεσα σε Φενέρ και Μπεσίκτας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερη ομάδα αλλά μεσοβδόμαδα έχουν παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως και να έχει, ένα τέρμα απέναντι στην προβληματική φέτος άμυνα της Φενέρ μπορεί να έρθει. Από την αλλη μεριά, η Φενέρ δείχνει ανεβασμένη στα τεευταία παιχνίδια και παράλληλα αποφασισμένη να κλείσει την ψαλίδα με την κορυφή.

Κλείνουμε με τον άσο του Ατρόμητου που παίζει στο περιστέρι με τη Λαμία. Η ομάδα του Τενέ είναι εξαιρετική ως τώρα αλλά δύσκολα θα καταφέρει να ανταπεξέλθει σε τρίτο σερί απαιτητικό παιχνίδι μέσα σε μια βδομάδα. Σιγουρα το ότι μέχρι τώρα έπαιζε στο Περιστέρι αναμένεται να βοηθήσει. Περιμένω όμως τον Ατρόμητο δειψασμένο για το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, μιας και οι αναμετρήσεις που ακολουθούν είναι εξαιρετικά επικύνδινες.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!
antibooker
Antibooker
23/09/2017 — 02:35 π.μ.
Γουέστ Χαμ - Τότεναμ Γκολ-Γκολ1.61
2-3
Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουν. 21.72
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 2.77 166.15
antibooker
Antibooker
23/09/2017 — 02:35 π.μ.
Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας Γκολ-Γκολ1.61
win
Χόφενχαϊμ - Σάλκε Γκολ-Γκολ1.61
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
80 2.59 207.37
antibooker
Antibooker
23/09/2017 — 02:35 π.μ.
Ατρόμητος - Λαμία 11.75
3-0
Έβερτον - Μπόρνμουθ Γκολ-Γκολ1.8
2-1
Άστον Βίλα - Νότιγχαμ 11.75
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 5.51 137.81
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 32 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 35 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.