Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Οι Κολώνες και το 3.90..

Τις καλημέρες μου. Με πέντε επιλογές θα πορευτώ σήμερα και πάμε να δούμε τι κρατήσαμε τελικά.

Αρχή απο νωρίς με ένα πρωτάθλημα που δεν έχω καταπιαστεί απο την αρχή , όμως όσο περνάνε οι αγωνιστικές μπορεί να βγουν κάποια σημεία. Για παράδειγμα το διπλό της Νόρκεπινγκ απέναντι σε μια κακή Χάλμσταντ δεν περνά απαρατήρητο. Το 1.95 παίζεται με ευχαρίστηση απο την πλευρά μου. Οι γηπεδούχοι στις τελευταίες θέσεις, η Νόρκεπινγκ κυνηγά Ευρώπη. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Απο εκεί και πέρα, δεν περιμένω και άλλη γκέλα απο την Ρεάλ. Ας ακολουθεί CHL και ας σκέφτεστε κάποιοι οτι οι παίκτες της Βασίλισσας θα κάνουν συντήρηση δυνάμεων εν όψει Ντορτμουντ. Η Βασίλισσα είναι βαθιά πληγωμένη είναι στο -7 απο την κορυφή πλέον και ο Κριστιάνο βράζει μέσα του. Διπλό και όβερ

Η Μπάρτσα αγρίεψε, ο Μέσι ξύπνησε και οι Μπλαουγκράνα μοιράζουν τεμάχια απο εδώ και απο εκεί. Με την ψυχολογία στα ύψη περνάει απο τη Χιρόνα. Το διπλό πληρώνει ψίχουλα , διαλέγω και το όβερ 1.50 γκολ συνολικά στον αγώνα για να ανεβάσουμε λίγο απόδοση.

Στο ντέρμπι του Τορίνο η Γιούβε θα συνεχίσει με νίκες. Πέρσι θυμάστε το κακό της ξεκίνημα; Φέτος είναι αλλιώς και η Μεγάλη Κυρία το γνωρίζει αυτό καλά. Με πιο σοβαρή Νάπολι, με λίγο καλύτερη Ρόμα και επικίνδυνη Μίλαν. Τι θα γίνει στο τέλος; Mε τη Νάπολι θα το παλέψει και στο τέλος και φέτος Γιούβε. Απο του χρόνου βλέπουμε.

Άσο βλέπω στο Τορίνο. Το αφεντικό στο Τορίνο είναι η Γιούβε και δεν βλέπω να δίνει δικαιώματα ο Αλέγκρι.

Τέλος, στην Αργεντινή το γκολ - γκολ στο Βελέζ - Μπόκα παίζεται. Οι φιλοξενούμενοι το φαβορί, όμως την έδρα της Βελέζ να μην υποτιμάμε. Καλύτερα γκολ - γκολ παρά το διπλό που είναι μεν πιθανό, αλλά....

Αύριο νέα στήλη με τα νέα δεδομένα. Καλή τύχη να έχουμε και απόψε.


betfighter
Betfighter
23/09/2017 — 12:06 π.μ.
Aλαβές - Ρεάλ 2+Όβερ 2.50 Γκολ1.55
1-2
Γιουβέντους - Τορίνο 11.45
win
Χιρόνα - Μπαρτσελόνα 2=Όβερ 1.50 Γκολ συνολικά1.4
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.15 110.13
betfighter
Betfighter
23/09/2017 — 12:06 π.μ.
Χάλμσταντ - Νόρκεπινγκ 21.95
2-1
Βελέζ - Μπόκα Γκολ - Γκολ2
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 3.9 78
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ