Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Τα γκολ η Βασιλεία

Καλησπέρα. Η εμβόλιμη αγωνιστική στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται σήμερα και παράλληλα συνοδεύεται με αρκετές αναμετρήσεις κυπέλλου, με τις οποίες δεν πρόκειται να ασχοληθούμε.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι της Βερόνα με τη Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει τραγική εκκίνηση στο πρωτάθλημα, δεν έχουν νίκη και τα τέρματα είναι 1-11 κατά. Σήμερα παίζουν με έναν αντίπαλο που μπορούν να κοντράρουν και σίγουρα μπορούν μέσα στην έδρα τους να διεκδικήσουν κάτι καλό. Το να σκοράρουν είναι το μίνιμουμ και εμείς θα στηρίξουμε το γκολ-γκολ.

Στο Σεν Γκάλεν-Βασιλεία θα πάμε με το διπλό. Η Βασιλεία είναι σε πολύ κακή φάση με τρία σερί ματς μακριά από τη νίκη. Στη συνέχεια έχει δύσκολο πρόγραμμα και η νίκη κόντρα στη Σεν Γκάλεν είναι μονόδρομος αν δε θέλει να μπει για τα καλά σε μπελάδες. Δυσκολεύομαι να δω τη Βασιλεία να γκελάρει για 4ο σερί παιχνίδι και θα ποντάρω τη νίκη της.

Κλείνουμε με το Χέρτα-Λεβερκούζεν. Οι δύο ομάδες έχουν τους λόγους τους να ψάξουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Η Χέρτα είναι πάντα δυνατή στην έδρα της και σκοράρει σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια. Δύσκολα δεν θα τα καταφέρει σήμερα. Από την άλλη η Λεβερκούζεν είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να πάρει το διπλό. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει αλλά σίγουρα μπορεί να σκοράρει ένα τουλάχιστον τέρμα. Γκολ-Γκολ.


KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!

antibooker
Antibooker
20/09/2017 — 12:58 μ.μ.
Βερόνα - Σαμπντόρια Γκολ-Γκολ1.66
lose
Χέρτα - Λεβερκούζεν Γκολ-Γκολ1.7
win
Σεν Γκάλε - Βασιλεία 21.8
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 5.08 203.18
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.