Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Aγγαρεία και ρεβάνς

Καλημέρα σας φίλοι μου! Ασυζητητί η Super League ως τώρα μας έχει κάνει χουνέρι. Θέλει και λίγη τύχη πάντα ο κόσμος με τον οποίο καταπιανόμαστε αλλά προέχει η λογική και η επιμονή που είναι και η πάγια τακτική της στήλης για να έρθει το κέρδος. Τριημεράκι Κυπέλλου από σήμερα και δεν χρειάζονται μεγάλα ανοίγματα λαμβάνοντας υπόψιν τις πολλές αλλαγές που θα δούμε στις ομάδες. Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σε ματς που ουσιαστικά ζητάει τη ρεβάνς από τους Αρκάδες για το Χ στο πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες. Οι πρωταθλητές βρίσκονται σε μικρή κρίση και ο Χάσι χρειάζεται μια γρήγορα και ξεκούραστη νίκη ενόψει ντέρμπι στο ΟΑΚΑ αλλά και υποχρέωσης στο καπάκι για το Champions League. Ο άσος θα έρθει σήμερα και από ημίχρονο.

Συνεχίζουμε στα αυριανά και με την ίδια προσέγγιση στο ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται πολύ να βρει δίχτυα και ο Λεβαδειακός μόνο που δεν τον ταπείνωσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Με πολλές αλλαγές θα αγωνιστούν αμφότεροι αλλά θα έχουμε τέρματα χωρίς να ξεφύγει και πολύ το σκορ. Το 2-3 γκολ καλύπτει τα πιθανότερα ενδεχόμενα.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ξανά τη Λαμία ζητώντας αποτελεσματικότητα-εξιλέωση για τις χαμένες ευκαιρίες της Κυριακής και το πέναλτι-μαιμού που χρειάστηκε. Οι νεοφώτιστοι κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις ως τώρα και θα επικεντρωθούν στο να σωθεί η κατηγορία σύντομα. Ασος από ημίχρονο που θα πιέσει η ΑΕΚ όγω και του επερχόμενου ντέρμπι.

Τέλος στη Λεωφόρο ο Παναθηναικός υποδέχεται τη Λάρισα σε ματς που και να θέλει ο Ουζουνίδης, δεν έχει και πολλές επιλογές για τις αλλαγές του που θα είναι του στυλ φρεσκάρισμα. Οι αποδόσεις για σημείο δεν είναι ικανοποιητικές και σε ματς που δεν είναι και αυτοσκοπός εκατέρωθεν θεωρώ ότι μπορούμε να δούμε 2 ως 3 γκολ με οποιοδήποτε σημείο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!

ΥΓ Από την τελευταία στήλη μας έχει μεσολαβήσει επίσκεψη σε εκκλησία (έστω και για γάμο). Για να δούμε αν θα τινάξει την γκίνια!

fountaristos
Φουνταριστός
19/09/2017 — 08:55 π.μ.
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 1/1 Η/Τ1.8
lose
ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 2-3 γκολ2.22
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4 119.88
fountaristos
Φουνταριστός
19/09/2017 — 08:55 π.μ.
ΑΕΚ - Λαμία 1/1 Η/Τ1.53
lose
Παναθηναικός - Λάρισα 2-3 γκολ1.95
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.98 119.34
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;