Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΟΙ Κολώνες και τα υπόλοιπα.

Τέσσερις επιλογές έβγαλε η διαλογή σήμερα και θα ξεκινήσουμε με τη Πριμέρα Ντιβιζιόν. Εκεί όπου έχουμε μια Ρεάλ πραγματικά στα σχοινιά. Γκέλα με τη Λεβάντε, η Μπάρτσα δεν έχει χάσει βαθμούς και ο Ζιζού πληρώνει το γεγονός οτι υποτίμησε πρόσωπα και καταστάσεις.

Και εδώ ξεκινάει η όλη ιστορία. Έχει κατακτήσει τα πάντα ο Γάλλος και το θέμα είναι μην πάρει ψηλά τον αμανέ. Δεν νομίζω όμως. Ο Ζιζού μου φαίνεται σεμνός και ταπεινός, προσγειωμένος και δεν θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Αν θέλει η Βασίλισσα να συνεχίσει να έχει ελπίδες τίτλου, οφείλει να είναι σοβαρή απο εδώ και πέρα. Το γνωρίζω οτι η Σοσιεδάδ πετάει φλόγες και έχει ξεκινήσει δαιμονισμένα, όμως η Ρεάλ πρέπει να περάσει με διπλό απο το Ανοέτα. Δεν, μην , ίσως δεν υπάρχουν. Σε περίπτωση στραβής (χτυπάμε ξύλο) εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο, οι περσινοί πρωταθλητές απο νωρίς θα βλέπουν την πλάτη του Μέσι και της παρέας του.

Η Γιούβε θα αντιδράσει με την Σασουόλο μετά την ήττα απο την Μπάρτσα στο Κάμπ Νου. Αντίπαλος της για το τίτλο θα είναι η Ναπολι μέχρι το τέλος, αν και φανατικά Μιλανέζος όπως θα γνωρίζετε δεν πιστεύω οτι η Μίλαν είναι ικανή να το φτάσει μακριά. Τα φωνάζω μήνες. Ο Μοντέλα είναι λίγος, η ομάδα παρόλο τα εκατομμύρια που σκόρπισε δεν απέκτησε αυτό το παίκτη προσωπικότητα που θα σηκώσει το γήπεδο στο πόδι και θα είναι ο ηγέτης. 

Απέκτησε βέβαια το Μπονούτσι όμως για μένα δεν μπορεί να γίνει ο βράχος της άμυνας πίσω. Για να δείξει, πρέπει να πλαισιωθει απο κάποιον αμυντικό top. Μόνος του , γιοκ. Με Βερόνες είναι Μπεκενπάουερ. Στα δύσκολα θα βαράει ζεμπεκιές. Πάλι ξέφυγα . Επανέρχομαι.

Η Μεγάλη Κυρία λοιπον και ανώτερη είναι και δεν θα θελήσει να αφήσει βαθμούς σήμερα. Διπλό ανωτερότητας και πείσματος.

Το γκολ - γκολ καλοβλέπω στο Λας Πάλμας - Μπιλμπάο ενώ το ίδιο σενάριο θα κρατήσω και στη Γένοβα. Η Τζένοα σκοράρει, το ίδιο και η Λάτσιο. Αμφισκορ καλές περίπτωσεις και οι δυο.

Τα ξαναλέμε πάλι μεσοβδόμαδα. Έχει εμβόλιμες αγωνιστικές, και η δράση δεν σταματάει.

facebook


betfighter
Betfighter
17/09/2017 — 08:30 π.μ.
Σασσουόλο - Γιουβέντους 21.55
1-3
Σοσιεδάδ - Ρεάλ 21.7
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.64 131.75
betfighter
Betfighter
17/09/2017 — 08:30 π.μ.
Λας Πάλμας - Μπιλμπάο Γκολ - Γκολ1.7
lose
Τζένοα - Λάτσιο Γκολ - Γκολ1.7
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.89 86.7
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;