Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΑΝΑΤΡΟΠΗ , ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ..

Τις καλημέρες μου. Ζάχαρη και απαραίτητη ένεση ήταν το απόλυτο της Τετάρτης. Διαβάσαμε σωστά και πληρωθήκαμε. Έτσι απλά όμορφα και ωραία. Σημαντικό χτύπημα αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια. Γιατί αν δεν έχεις καλή ψυχολογία , τότε πολύ δύσκολα καταφέρνεις κάτι. Αυτό ισχύει παντού σε όλους τους τομείς της ζωής όχι μόνο στο στοίχημα. Ψύχραιμα λοιπον , με πλάνο συνεχίζουμε. Οι αρχές είναι πάντα δύσκολες, και μαθημένοι είμαστε. Για πάμε στα σημερινά.

Στο Σαμπιονά η Μονακό του Ρανταμέλ έρχεται απο σφαλιάρα δυνατή και ήττα με τη Νις. Ένα παιχνίδι που οι Μονεγάσκοι βρήκαν μπελά για ακόμα μια χρονιά και τώρα οι περσινοί πρωταθλητές πρέπει να καθαρίσουν σαν αυγό το νεοφώτιστο Στασβούργο. 1 και όβερ 2.50 γκολ φαντάζει απλό. Αρκεί να επιβεβαιωθεί κιόλας. 1.40 να σκοράρει ο Ρανταμέλ , το αναφέρω έτσι απλά. Η απόδοση δεν αξίζει. Δεν είναι σαν το δυαράκι του Κριστιάνο τη Τετάρτη.

Στη Σούπερ Λίγκ ο ΠΑΟΚ έχει ακούσει πολλά μετά και την γκέλα με τον Απόλλων Σμύρνης. Τα φωνάζω εδώ και μήνες στο facebook.. Βρε πάρτε τον Άγγελο να στρώσει την ομάδα. Πολλοί θα μου πείτε ποιος Άγγελος ρε betfighter; 20 χρόνια πίσω είναι ο τύπος.. Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή χρειάζεται κοουτς που να σφιξει τα λουριά και να πονάει την ομάδα. Κακή ομάδα δεν έχει, τσαμπουκάς χρειάζεται και κλείδωμα στα δωμάτια και ας περιμένουν οι πορτιέρηδες στα night club. Ο Άγγελος μπορεί να μαντρώσει τα πράματα και να συσπειρώσει το θέμα. Τέλος πάντων. Ο Ιβαν ξέρει καλύτερα. Θα τον συμβούλευα να με ακούσει και να προχωρήσει στην απόλυση του Ρουμάνου που ούτε για την Ιάσι δεν κάνει.

Βλέπω ξέσπασμα σήμερα απο τον Δικέφαλο του Βορρά , και να καθαρίζει απο νωρίς τη μπουγάδα. Όβερ

Όβερ και στο Καραισκάκη. Οι ερυθρόλευκοι έρχονται και αυτοί απο γκέλα, η ήττα με τη Σπόρτινγκ έφερε μουρμούρες για τον κυρ Χάσι και η νίκη μπορεί να έρθει με πολλά τέρματα.  

Στο MLS δεν αδιαφορώ καθόλου για το γκολ - γκολ και το όβερ στο Λ.Α ενώ απο Τουρκία μου έχει καθήσει το ανατροπέλι της Γαλατά.Έμπνευση καθαρά και μόνο. Ίσως να με αποπήραν οι τρεις καταπληκτικές προβολές του ΑΝΤ1 με το Νονό. Είδωμεν. Με λίγα δεν είναι κακό.

Αύριο πάλι με τα νέα δεδομένα. Καλή τύχη να έχουμε και απόψε.


betfighter
Betfighter
16/09/2017 — 12:10 π.μ.
Moνακό - Στρασβούργο 1+ Όβερ 2.50 Γκολ1.6
win
Λος Άντζελες - Τορόντο Γκολ - Γκολ και όβερ 2.50 Γκολ1.85
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.96 88.8
betfighter
Betfighter
16/09/2017 — 12:10 π.μ.
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός Όβερ 2.50 Γκολ1.75
1-0
Ολυμπιακός - Αστέρας Όβερ 2.50 Γκολ1.6
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 2.8 70
betfighter
Betfighter
16/09/2017 — 12:10 π.μ.
Γαλατασαραι - Κασίμπασα 2ΗΜ - 1 ΤΕΛ.19
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
7 19 133
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;