Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

Η άμυνα το αδύνατο σημείο..

Πλήρωσε χθες η βασική μας πρόταση με το γκολ - γκολ που προτάθηκε στο Καραισκάκη έστω και δύσκολα. Το πρώτο γκολ του Πάρντο επιβεβαίωσε το ποντάρισμα μας και φυσικά σήμερα θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Ευρωπαικά και αστεράτα και με το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Σεβίλλη.

Η Λίβερπουλ επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πάλι και ο ενθουσιασμός ασφαλώς θα χτυπήσει κόκκινο στο Άνφιλντ. Αναμένεται καυτή ατμόσφαιρα, ο άσος κινείται χαμηλά , είναι λογικός όμως άντε να εμπιστευτείς την άμυνα των κόκκινων απέναντι σε μια Σεβίλλη που θέλει να πάει καλύτερα φέτος στη διοργάνωση , και έχει όλη την ποιότητα μπροστά να αγχώσει την ομάδα του Κλοπ.

Αποφεύγουμε κάποιο σημείο και θα πάμε στη λύση του γκολ - γκολ. Η Λίβερπουλ μπροστά κεντάει , όμως σε ακόμα ένα παιχνίδι θα πληρώσει τις αμυντικές της αδυναμίες και έτσι το γκολ - γκολ στο 1.60 είναι μια καλή κολώνα.

SPORTINGBET.GR

Η πλατφόρμα της SPORTINGBET.GR ανανεώθηκε κ έγινε πολύ πιο εύχρηστη για τον παίκτη. Δείτε το νέο site της SPORTINGBET.GR, με ακόμα περισσότερες λειτουργίες και επιλογές σε όλα τα επίπεδα! Μαζί, ανανεωμένο mobile site, ολοκαίνουριο app, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

basiki_protasi
Βασική Πρόταση
13/09/2017 — 07:25 π.μ.
Λίβερπουλ - Σεβίλλη Γκολ - Γκολ1.6
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
80 1.6 128
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.