Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Τελικός με το καλημέρα!

Καλημέρα σας φίλοι μου. Τι να πρωτοπούμε για το ΣΚ που πέρασε. Ο Παναθηναικός κουβάδιασε τη μισή Ελλάδα με τα χάλια (και πάλι) που έδειξε στην Κέρκυρα και οι πράσινοι είναι σε βαθιά κρίση ταυτότητας. Ο Αστέρας αποδείχτηκε άλλο ανέκδοτο και ο Βεργέτης αναμενόμενα πήρε πόδι μετά το διασυρμό από τη Λαμία. Η σεζόν δεν έχει μπει καλά αλλά είναι πολύ νωρίς και όσο γνωρίζουμε τις ομάδες μπορούμε να διαβάσουμε καλύτερα τα παιχνίδια.

Champions League σήμερα και πρεμιέρα που φυσικά δεν θα με αφήσει ασυγκίνητο. Από τον όμιλο του Ολυμπιακού θα βγει το μεροκάματο με τους πρωταθλητές να έχουν ματς-τελικό με το καλημέρα αφού γνωρίζουν ότι αν δεν πάρουν τη νίκη σήμερα, οι ήδη λίγες πιθανότητές τους εξανεμίζονται. Η Σπόρτινγκ από την άλλη έχει ίδιες βλέψεις και θα κοιτάξει να πάρει μίνιμουμ το βαθμό. Φύσει επιθετική ομάδα οι Πορτογάλοι, δύσκολα θα μείνει στο μηδέν το ματς και θεωρώ ότι το 2-3 γκολ καλύπτει το πιθανότερο 1-1 αλλά και τα 2-1 εκατέρωθεν.

Στο άλλο ματς του ομίλου και την τιτανομαχία στο Καμπ Νου η επιλογή είναι μονόδρομος. Over. Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους μπαίνουν στη διοργάνωση με σκοπό την κατάκτηση και έχουν και τον μεταξύ τους λογαριασμό από πέρισυ. Θα ανοίξει το ματς και για τους τολμηρούς over 3,5 σε εξαιρετική απόδοση.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ.

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

Υ.Γ.3 Χωρίς δραματικές αλλαγές, ο Παναθηναικός έχει και άλλη κατηφόρα να κατρακυλήσει. Δεν ξέρω αν η λύση λέγεται Γιαννακόπουλος, πάντως αυτή η ομάδα χρειάζεται όραμα και συσπείρωση τη στιγμή που στο τιμόνι κάθεται άνθρωπος ο οποίος είναι αντιπαθής ακόμα και σε κύκλους της ΝΔ. Επικίνδυνα παιχνίδια κυρ-Γιάννη.


fountaristos
Φουνταριστός
12/09/2017 — 08:21 π.μ.
Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ 2-3 γκολ1.95
2-3
Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους over 2.5 goal1.67
3-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.26 130.26
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ