Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Πολλές επιλογές μετά τη διακοπή!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Η διακοπή για τις εθνικές πέρασε (και να μην ξαναγυρίσει) αφήνοντάς μας στα κρύα του λουτρού. Όταν η εθνική μας δεν μπορεί να σκοράρει με την Εσθονία και η Βοσνία βρίσκει το πρώτο γκολ με Γιβραλτάρ στο 40', δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Προχωράμε όμως αφού η σεζόν είναι στο καλημέρα, με 3η αγωνιστική Super League που θα έχει κλειστά ματς λόγω ανύπαρκτου ρυθμού και ομάδων-αίνιγμα ακόμα. Επιλογές όμως βγαίνουν πολλές και αξιοπρεπείς για να γράψουμε κέρδος. Αναλυτικά:

Σήμερα Σάββατο ξεκινάμε από το Αστέρας Τρίπολης- Λαμία. Αμφότεροι με ένα βαθμό, οι γηπεδούχοι όμως έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη αφού δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται την γκέλα με τους νεοφώτιστους στην έδρα τους. Η Λαμία είναι σφιχτή ομάδα που πάει στο 0-1 γκολ τα παιχνίδια αλλά δύσκολα θα απειλήσει και ο Αστέρας μπορεί και θα βρει δίχτυα.Άσος.

Στο βραδινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ξάνθη που δεν έχει δεχτεί γκολ αλλά σκοράρει εξίσου δύσκολα ως τώρα. Οι πρωταθλητές σίγουρα θα έχουν και την Σπόρτινγκ στο μυαλό τους και το ματς δεν προβλέπεται να ανοίγει ενώ είναι πιθανό ακόμα και στραβοπάτημα εδώ. Under στην δυάδα μου.

Στο κυρίως πιάτο της Κυριακής ξεκινάμε από ΟΑΚΑ και ΑΕΚ Λάρισα. Η Ένωση έχει και αυτή μεσοβδόμαδα παιχνίδι στο Europa League και θα θελήσει να καθαρίσει από νωρίς τη μπουγάδα αφήνοντας πίσω και τη γκέλα στους Ζωσιμάδες. Στην έδρα της και με αντίπαλο μια ομάδα που δείχνει πολλές αμυντικές αδυναμίες θα επιλέξω τον άσο από ημίχρονο ως δυνατό στήριγμα.

Τέλος, στην Κέρκυρα ο Παναθηναικός που πάει άλλη ομάδα δεν μπορεί να σκεφτεί κανένα άλλο σημείο από τη νίκη, όντας στο μηδέν μετά από δύο στροφές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει εύκολο έργο μιας και η έλλειψη ομοιογένειας θα παίξει ρόλο.Ο Παναθηναικός πάντως έκανε ποιοτικές προσθήκες και έχει μεγάλο κίνητρο. Το διπλό θεωρώ ότι θα έρθει αλλά δύσκολα και θα επιλέξω και το Χ/2 ημίχρονο-τελικό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ.

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

Στηρίξτε τη σελίδα μας βοηθώντας και τον εαυτό σας να παίζει με τις καλύτερες συνθήκες! Για περισσότερες πληροφορίες σας περιμένω στο fb!

fountaristos
Φουνταριστός
09/09/2017 — 08:07 π.μ.
Aστέρας Τρίπολης - Λαμία 11.6
1-3
Ξάνθη - Ολυμπιακός under 2.5 goal1.55
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.48 124
fountaristos
Φουνταριστός
09/09/2017 — 08:07 π.μ.
AEK - Λάρισα 1/1 Η/Τ1.65
win
Κέρκυρα - Παναθηναικός Χ/2 Η/Τ3.75
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 6.19 123.75
fountaristos
Φουνταριστός
09/09/2017 — 08:07 π.μ.
ΑΕΚ - Λάρισα 1/1 Η/Τ1.65
win
Κέρκυρα - Παναθηναικός 21.76
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.9 145
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;