Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ο Χάσι ξέρει!

Kαλησπέρα στην παρέα. Πριν περάσουμε στα σημερινά παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για το χτεσινό παιχνίδι της Σίτι με την Έβερτον. Η ομάδα του Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία σε μια πολύ δύσκολη έδρα και φέτος αξίζει την προσοχή όλων μας. Προβλέπω πως ο Κούμαν και η ομάδα του θα κάνουν μια εξαιρετική χρονιά.

Στα φρέσκα κουλούρια τώρα. Όπως είχα πει και πριν μια βδομάδα ο Ολυμπιακός με το γκολ που πέτυχε στα χασομέρια κόντρα στη Ριέκα, εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους και 30 εκατομμύρια ευρώ έσοδα. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα σκοράρει και σήμερα και δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να δεχτεί από τους Κροάτες τρία τέρματα. Η πρόκριση λοιπόν έχει τελειώσει κατά 80-90%. Επιπλέον, ο τρόπος που παίζει η κροατική ομάδα και η ανάγκη της να σκοράρει είναι γεγονότα που θα ευνοήσουν τους ερυθρόλευκους που μπορούν να φύγουν αήττητοι από τη Ριέκα. Το Χ2 είναι η επιλογή μας για την αναμέτρηση όπως και το γκολ-γκολ. Η άμυνα του Ολυμπιακού είναι ευάλωτη και μπορεί να δεχτεί γκολ αλλά  όπως είπαμε αρχικά η ποιοτική ανωτερότητα του εξασφαλίζει επίσης ένα τέρμα.

Κλείνουμε με το Σεβίλλη-Μπασάκχεσίρ. Η Σεβίλλη δεν γίνεται να χάσει την πρόκριση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είναι πολύ ανώτερη ομάδα από την Μπασάκχεσιρ και μπορεί πετύχει μια νίκη στην έδρα της και παράλληλα την πανηγυρική πρόκριση στους ομίλους. Το ματς γενικότερα θα είναι ανοιχτό, οπότε ο άσος σε συνδυασμό με τα πολλά τέρματα είναι η καταλληλότερη επιλογή για την αναμέτρηση. 


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!

antibooker
Antibooker
22/08/2017 — 01:14 μ.μ.
Σεβίλλη - Μπασάκχεσιρ 1 και over 2.52
2-2
Ριέκα - Ολυμπιακός Χ2(ΔΕ)1.55
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.1 124
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 11 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 15 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.