Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Κίνητρο και θέαμα!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Η Super League μας υποδέχτηκε ζόρικα στερώντας μας το ταμείο ειδικά την Κυριακή με τον Παναθηναικό να μην μπορεί να κρατήσει το προβάδισμα 15 λεπτά. Έχουν σοβαρό πρόβλημα οι πράσινοι αλλά είναι άλλη κουβέντα αυτό. Ρεβανς σήμερα για τα play offs του Champions League και βγαίνει τριάδα που πληρώνει πολύ καλά και θα την τιμήσουμε για να αρχίσει η άνοδος.

Στο Καζακσταν η πρόκριση έχει κριθεί ήδη. Η Σέλτικ έριξε ξεγυρισμένη πεντάρα στην Αστάνα και πάει για τουρισμό. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάτι να χάσουν και θα κυνηγήσουν τη νίκη γοήτρου σε ματς που προβλέπεται ανοιχτό και με γκολ. Over εδώ.

Συνέχεια με Σεβίλλη-Μπασάκσεχιρ και οι Ισπανοι είναι με το ενάμισι πόδι στους ομίλους μετά το 2-1 του πρώτου ματς. Οι τούρκοι οφείλουν να ανοιχτούν από νωρίς και δύσκολα θα γλυτώσουν την παραβίαση της εστίας τους. Η Σεβίλλη μπορεί και θα σκοράρει πάνω από μια φορά και αυτό θα μπει στο δελτίο μου.

Τέλος η Μπερ Σεβά που μας τα έκανε μούσκεμα την προηγούμενη φορά πάει στη Σλοβενία με το ισχνό 2-1 σαν προβάδισμα κόντρα στη Μάριμπορ. Οι ισραηλινοί πρέπει να έχουν μάθει το μάθημά τους, τόσο αστείο γκολ στο ίδιο ζευγάρι αποκλείεται να μπει και νωρίς μάλιστα και το under μας χρωστάει την εμφάνισή του σε ματς που θα κριθει στο γκολ και αν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ.

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
22/08/2017 — 08:16 π.μ.
Αστάνα - Σέλτικ over 2.5 goal1.83
4-3
Σεβίλλη - Μπασάκσεχιρ Σεβίλλη Over 1.51.5
2-2
Μάριμπορ - Χάποελ Μπερ Σεβά under 2.5 goal1.75
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.8 144.11
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ