Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Είναι πολλά τα λεφτά..

Μεγάλη ευρωπαική βραδιά η αποψινή και η αυριανή μιας και θα τσεκαριστούν τα εισιτήρια των ομάδων που θα προχωρήσουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τα λεφτά είναι πολλά, και όλες οι ομάδες θα είναι στη τσίτα μιας και ο στόχος είναι must.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί. Αρκεί να δείξει σοβαρό αγωνιστικό προφίλ. Αν παρουσιαστεί όπως στο πρώτο ματς με την Παρτιζάν απλά δεν χάνει την πρόκριση. Η Ριέκα αλλιώς θα παρουσιαστεί μπροστά στο κοινό της και το παιχνίδι θέλει σωστή προσέγγιση. Οι Κροάτες θαρρώ πως θα σκοράρουν ενώ το ίδιο βλέπω και για τον Ολυμπιακό. Οφείλει να βρει δίχτυα και να μην αφήσει το ματσάκι σε ειδικές καταστάσεις. Αν το πάει συντηρητικά με στόχο το 0-0 θα κινδυνέψει και δεν πρέπει να το κάνει. 2.00 το αμφισκορ είναι μια επιλογή που στέκει.

Απο εκεί και πέρα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπασακσεχιρ. Οι Ισπανοί δεν νομίζω να αδιαφορήσουν και να δώσουν δικαιώματα. Κερδίζουν , ησυχάζουν και σκέφτονται τους ομίλους. Its so simple.

Τα ξαναλέμε πάλι αύριο με το δεύτερο σετ αγώνων.


betfighter
Betfighter
22/08/2017 — 12:22 π.μ.
Ριέκα - Ολυμπιακός Γκολ - Γκολ2
0-1
Σεβίλλη - Μπασακσεχιρ 11.5
2-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 3 75
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ