Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ..

Εδώ είμαστε λοιπον. Τέλος οι καλοκαιρινές διακοπές, και τα κεφάλια μέσα για τη νέα στοιχηματική νέα χρονιά, τη νέα στοιχηματική πρόκληση που μας περιμένει. Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να περάσατε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Έρχεται μια χρονιά πολύ απαιτητική , μιας και μέχρι τις 15 Ιουλίου που θα διεξαχθεί ο τελικός του Μουντιάλ δεν πρόκειται να πάρουμε ανάσα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε , χρειάζεται σπεσιαλ διαχείριση , ολύμπια ψυχραιμία και υπομονή. Στοιχεία που κάθε έτος τα έχουμε στη φαρέτρα μας και με το ίδιο μοτίβο και πλάνο θα πορευτούμε και εφέτο. Η μπάνκα ξανά στα αρχικά επίπεδα και start..

Στη σέντρα λοιπον οι πάντες, και υποπτεύομαι οτι όλοι είστε έτοιμοι να ξεχαρμανιάσετε παρέα με τα ευρωπαικά πρωταθλήματα που ξεκινούν. Για αλλάξτε σκέψεις και ελάτε να το πάρουμε αλλιώς. Δηλαδή αν βρίσκατε ένα ταίρι μετά απο κάμποσο καιρό αποχής απο σχέση , θα πέφτατε με τα μούτρα στο αμόρε; Το πιο πιθανό είναι να τρώγατε τα μούτρα τους , εκτός και αν είχαμε την σπέσιαλ περίπτωση εκεί όπου η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια. Οι πιθανότητες 50-50 είναι σε αυτές τις περιπτώσεις, μιας και όταν πλέουμε σε πελάγη άγνωστα, οφείλουμε να είμαστε προσεχτικοί.

Έτσι και τώρα. Να πάμε να ποντάρουμε σε ομάδες που ούτε καν έχουμε δει , και δεν έχουμε κανένα δεδομένο στα κιτάπια μας; Θα μου πείτε είναι οι μεταγραφές στη μέση και απο εκεί μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Σε αυτό έχετε ένα δίκιο. Όμως αν δεν δω την ομάδα να στρώσει, τα ζεστά μου χρηματάκια δεν τα ακουμπώ με τίποτα. 2-3 αγωνιστικές να κυλήσει το πράγμα , και μετά μπορούμε να μπούμε στην στοιχηματική αρένα. Προς το παρόν, παρακολουθούμε και αναμενουμε.

Το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ, οι ευκαιρίες πάντα θα υπάρχουν και όπως έγραψα και στο πρόλογο μέχρι τις 15 Ιουλίου θα βαρεθείτε να με διαβάζετε και το παιχνίδι θα είναι ολοκληρωτικό μέχρι τελικής πτώσεως. Ο Αλ έπεσε απο τις σφαίρες στο Scarface, εμείς θα προσπαθήσουμε να μείνουμε όρθιοι και να συνεχίσουμε να γαζώνουμε για μια ακόμα σεζόν.

Και μην κάνετε το εξής λάθος που το κάνει η πλειοψηφία των παικτών. Άλλη πχ η περσινή συμπεριφορά Βαλένθια που έφερνε συνέχεια όβερ, άλλη θα είναι η φετινή. Γιατί αρκετές φορές μόνο και μόνο λόγω ονόματος βγάζουμε λάθος συμπεράσματα. Είναι ψυχολογικό το θέμα, μην το ψάχνετε. Ποιος είπε οτι οι παίκτες του στοιχήματος δεν έχουν ψυχολογικά συμπλέγματα;

Αναμονή λοιπον και εδώ είμαστε. Πρώτες αγωνιστικές απλά παρατηρούμε και θα ποντάρουμε και στα μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα. Δεν θέλω βιασύνες.

Όπως καταλάβατε, θα πορευτώ με πρωταθλήματα που βρίσκονται σε κάποιο σημείο αναφοράς. MLS και αγαπημένη Βραζιλία. Και καλό ποδαρικό εύχομαι.

Ορλάντο Σίτι - Κολόμπους. Αναμέτρηση με δυο ομάδες που έχουν έφεση στο σκοράρισμα και μπορούν να μας χαρίσουν το συνδυασμό που σκέφτομαι. Γκολ - Γκολ και όβερ στο 1.90 παίζεται. Οι γηπεδούχοι εξαιρετικοί στην έδρα τους, απο την άλλη το Κολόμπους να μην μασάει απο έδρες και να έχει την εμπειρία να ανταποκριθεί. Σκοράκια πιθανά; 2-2 , 2-1

Σικάγο - Τορόντο. Σπουδαίο ματς για το MLS είναι το συγκεκριμένο. Απο τη μια το Σικάγο του Σβαινστάιγκερ και απο την άλλη το Τορόντο του τρελοσβούρα - παικταρά Τζιοβίνκο. Το Σικάγο έρχεται απο ντροπιαστική ήττα 3-0 απο το Μόντρεαλ εκτός, ένα σκορ που το αδικεί. Έκανε φάσεις , θα μπορούσε το κάτι παραπάνω αλλά αποδείχτηκε οτι δεν μπορούσε. Το θεωρώ αδιανόητο να μείνει ξανά στο μηδέν. Απο την άλλη το Τορόντο μπροστά ξέρει καλά τη δουλειά και το Σικάγο έχει αμυντικές αδυναμίες. Γκολ - Γκολ και όβερ και εδώ. Είναι εφικτό. Για 2-2 μου κάνει.

Απο αγαπημένη Βραζιλία δυο ματς απόψε και περιμένω δυο άσους. Πριν κάτι μήνες φώναζα για Κορίνθιανς πρωταθλήτρια όταν και η απόδοση ήταν στο 2.50. Είχα αναφέρει οτι το 2.50 θα πάει στο 1.10 σε λίγες μέρες και έτσι έγινε. Όσοι προλάβατε, προλάβατε λοιπον.

Αναμένω μια κυνική Κορίνθιανς και σήμερα, στο ματς με τη Βιτόρια. 2-0 , άντε 2-1 για τους λάτρεις των σκορ.. Συμπερασματικά άσος και όβερ 1.50 γκολ γενικά στο ματς παίζεται με ευχαρίστηση στο 1.85 απο τη πλευρά μου. STOIXIMAN

Λογικά και η Φλαμένκο θα κερδίσει την Γκοιανένσε όσο και αν η τελευταία το προσπαθεί να σωθεί. Ο Betfighter θεωρεί οτι είναι πεσμένη και τις τελευταίες αγωνιστικές θα μας χαρίσει ωραία στανταράκια απεναντι σε αντιπάλους που θα καίγονται. Μέχρι τότε αναμονή. Άσος και όβερ 1.50 γκολ στο 1.65;; Pas mal. STOIXIMAN

Κρατήστε οτι σας άρεσε και τα ξαναλέμε πάλι αύριο. Αν σας πιάσει καμιά τρέλα να ποντάρετε χοντρά στα ευρωπαικά πρωταθλήματα, (είναι πολύ πιθανόν καθ όλη τη διάρκεια του Σ.Κ) απλά κλείστε λαπτοπ και δείτε καμιά ταινιούλα να φύγει η εξάρτηση. Δείτε το Scarface να φύγουν οι τρελές σκέψεις.

Τα σέβη μου.

facebook


betfighter
Betfighter
19/08/2017 — 09:17 π.μ.
Κορίνθιανς - Βιτόρια 1+Όβερ 1.50 Γκολ στον αγώνα1.9
0-1
Φλαμένκο - Γκοιανενσε 1+Όβερ 1.50 Γκολ1.65
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 3.14 78.38
betfighter
Betfighter
19/08/2017 — 09:17 π.μ.
Ορλάντο Σίτι - Κολόμπους Γκολ - Γκολ και όβερ 2.50 Γκολ1.9
1-1
Σικάγο - Τορόντο Γκολ - Γκολ και όβερ 2.50 Γκολ1.85
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 3.52 87.88
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ