Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Παιχνίδι με τα γκολ σε Μπριζ και Λίβερπουλ

Kαλημέρα σε όλους. Φτου να μην ματιαστούμε, η χρονιά έχει ξεκινήσει εξαιρετικά και η στήλη έχει αποκομίσει μέσα σε λίγες μόλις μέρες ένα καλό κέρδος που θα βοηθήσει σημαντικά στη συνέχεια. Ας ελπίσουμε η πορεία να είναι ανάλογη και τους επόμενους μήνες. Σήμερα θα ποντάρουμε στις αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ και κυρίως θα ασχοληθούμε με αυτές των ελληνικών ομάδων.

Ξεκινάμε με την ΑΕΚ. Στο Βέλγιο κόντρα στην Μπριζ το έργο δεν θα είναι εύκολο αφού μιλάμε για μια αντίπαλο που κάθε χρόνο αγωνίζεται στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά φέτος έχει προβλήματα. Αποκλείστηκε από την άσημη Μπασακχεσίρ και βγήκε νωρίς εκτός των Play off του Τσάμπιονς Λιγκ. Δέχτηκε μάλιστα από τους Τούρκους 5 γκολ σε δύο παιχνίδια. Από την άλλη η Ένωση δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε 4 σερί ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Με την ΤΣΣΚΑ στάθηκε άτυχη, ειδικά στο δεύτερο ματς όπου και δικαιούται ένα τέρμα. Αυτό μπορεί να το βρει σήμερα. Η ΑΕΚ δεν γίνεται να μην καταφέρει να σκοράρει για 5η σερί ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Δεν ξέρω αν θα πάρει αποτέλεσμα αλλά ένα γκολ θα καταφέρει να το βάλει. 

Παιχνίδι με τα γκολ θα κάνουμε και στο Έβερτον-Χάιντουκ. Η ομάδα του Μέρσεϊ Σάιντ μπορεί να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση, κόντρα στην κροατική ομάδα που είναι μερικές σκάλες πιο κάτω. Ο Κούμαν έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη του πρωταθλήματος. Όσον αφορά το σημερινό, τα ζαχαρωτά θα καταφέρουν να σκοράρουν πάνω από ένα τέρμα και ουσιαστικά να δώσουν διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς.


Υ.Γ 1 Ο ΠΑΟΚ λογικά κερδίζει ενώ η Μπιλμπάο θα φτύσει αίμα για να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ

antibooker
Antibooker
17/08/2017 — 01:16 μ.μ.
Μπριζ - ΑΕΚ Γκολ-Γκολ2.1
0-0
Έβερτον - Χάιντουκ Σπλιτ Έβερτον Over 1.51.6
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.36 117.6
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 11 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 15 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.