Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Σκοράρει ο Ολυμπιακός

Kαλημέρα. Εξαιρετικά τα πήγαμε χτες και η χρονιά έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές. Το ταμείο είναι συν και συνεχίζουμε...

Σήμερα το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Ειδικά για τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. 

Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ριέκα. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όμως εκτιμώ πως οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιαστούν έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση. Ναι μεν η απουσία του Εμενίκε είναι σημαντική, όμως αμφιβάλλω αν ο Χάσι θα άφηνε εκτός τον Μπεν μετά τις εμφανίσεις του κόντρα στην Παρτιζάν. Ο Ολυμπιακός θα σκοράρει σίγουρα. Πιστεύω πως τα δίχτυα της Ριέκα θα κουνηθούν περισσότερες από μία φορές και το ποντάρισμα που θα επιλέξουμε είναι το να σκοράρουν οι γηπεδούχοι πάνω από 1.5 γκολ. Από την άλλη τα κενά των ερυθρολεύκων στην άμυνα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή και αν θέλουν να έχουν μια ήσυχη ρεβάνς πρέπει σήμερα να κρατήσουν το μηδέν, κάτι για το οποίο δεν είμαι βέβαιος. Συνεπώς καλή επιλογή και το γκολ-γκολ σε συνδυασμό με το over.

Στο Σέλτικ-Αστάνα θα επιλέξουμε τον άσο. Πιστεύω πως η σκωτσέζικη ομάδα θα είναι αυτή που θα βρεθεί στους ομίλους και σήμερα θα πάρει μια νίκη καθαρή που θα την κάνει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Ο άσος δεν είναι τίποτα σπουδαίο σαν απόδοση, όμως είναι ένα πολύ καλό στήριγμα σε μια δύσκολη μέρα.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!

antibooker
Antibooker
16/08/2017 — 12:17 μ.μ.
Ολυμπιακός - Ριέκα Ολυμπιακός over 1.52.1
2-1
Σέλτικ - Αστάνα 11.45
5-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.05 106.58
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.