Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Η επιστροφή και το ντεμπούτο

Καλημέρα σας φίλοι μου! Η στοιχηματική σεζόν ξεκινά επίσημα από σήμερα με τη μπάνκα μας να μηδενίζει και όπως κάθε σεζόν να στοχεύουμε στο να την αυγατίσουμε μέχρι το τέλος όσο το δυνατόν περισσότερο. Η ποδοσφαιρική σεζόν έχει ήδη μπει με το δεξί στον προηγούμενο προκριματικό και προχωράμε με τα Play off του Champions League.

Φυσικά και τέτοια εποχή οι ομάδες είναι ακόμα αινίγματα και για αυτό θα κινηθούμε προσεκτικά χωρίς πολύ ρίσκο και άνοιγμα για να βγει ένα καλό μεροκάματο.

Θα ξεκινήσω τη δυάδα μου με τον άσο στο Καραισκάκη. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ριέκα και έχει δείξει ότι έχει την απαιτούμενη ποιότητα και δίψα για να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης σήμερα. Οι κροάτες για μένα είναι λιγότερο επικίνδυνοι από την Παρτιζάν και ένας σοβαρός Ολυμπιακός θα κάνει την επιστροφή στα σαλόνια και το σεντόνι.

Θα κλείσω το δελτίο μου με το Under στο Μπερ Σεβά-Μάριμπορ. Οι Ισραηλινοί κάνουν σταθερά καλή και μεθοδική δουλειά και από ''καφενείο'' που τους λέγαμε φτάσανε να κερδίζουν και ολόκληρη Ιντερ στους ομίλους του Europa. Φέτος έχουν χρυσή ευκαιρία να κάνουν ντεμπούτο στο Champions League κόντρα στη Μάριμπορ και σίγουρα θα είναι προσεκτικοί και στα δύο παιχνίδια κοιτώντας να μην δεχτούν γκολ-πόσο μάλλον στην έδρα τους. Το παιχνίδι θα κινηθεί από 0-0 έως 2-0.

Η δυάδα μου υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά σας στον stoiximan!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ. Mεγαλώστε την παρέα μας ακόμα περισσότερο φέτος!
Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
16/08/2017 — 08:16 π.μ.
Ολυμπιακός - Ριέκα 11.59
2-1
Χάποελ Μπερ Σεβά - Μάριμπορ under 2.5 goal1.57
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.5 124.82
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ