Σύνδεση | Εγγραφή
Βασικη Προταση
Ανοιχτά Δελτία (0)
basiki_protasi
ΠΡΕΜΙΕΡΑ με ΕΠΙΛΟΓΗ..

Μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα, μιας και αρχίζει να γεμίζει το μενού. Αυτό το τριήμερο ξεκινάει η Πρέμιερ Λίγκ ενώ απο το άλλο Σ.Κ παίρνουν θέση και τα άλλα μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα. 

Μετά το επιτυχημένο ποντάρισμα της στήλης και το ιδανικό ποδαρικό, συνεχίζουμε με την εναρκτήριο παιχνίδι της Πρέμιερ Λίγκ με αμέτρητα ειδικά και ειδική αποστολή στο stoiximan.gr. Απλά κάνοντας log in στο λογαριασμό σας μπορείτε να συμμετάσχετε διαβάζοντας και τους όρους.

Άρσεναλ εναντίον Λεστέρ λοιπον, με τους κανονιέρηδες να έχουν υψηλές βλέψεις και φέτος και να διψούν να μπουν με το δεξί στις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Ωστόσο η Λέστερ μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι και χρειάζεται προσοχή το ματς. Θα αποφύγουμε κάποιο σημείο και θα πάμε συνετά με την επιλογή του όβερ. Δυνατές επιθετικές λύσεις και για τους δυο , και τα πολλά τέρματα θα είναι η επιλογή μας.

Ο άσος παίζεται αρκετά κάτω και λίγο η πρεμιέρα λίγο οι επιθετικές αρετές των αλεπούδων που δεν πτοούνται απο έδρες και σκοράρουν, μας ωθούν στο 1.60 που πληρώνει το όβερ.


Παρασκευή 11.08.2017 04:51 μ.μ.
basiki_protasi
Βασική Πρόταση
11/08/2017 16:51:57
Αγώνας Σημείο Απόδοση Αποτέλεσμα
Άρσεναλ - Λέστερ Όβερ 2.50 Γκολ 1.6 4-3
Ποντάρισμα Απόδ.Δελτίου Πιθανά Κέρδη
60 1.6 96