Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Τριάδα για κέρδη!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Επιστρέψαμε και επίσημα στη βάση μας και μετά το κερδοφόρο ξεκίνημα την προηγούμενη εβδομάδα η στήλη θα ασχοληθεί και πάλι με Europa League και τις ρεβάνς των ομάδων μας. Όλοι οι εκπρόσωποί μας έχουν τα φόντα να προκριθούν και να φέρουν βαθμούς στο σακούλι της χώρας μας, άλλοι έχοντας εύκολο και άλλοι με δύσκολο έργο. Τριάδα λοιπόν που πληρώνει καλά και πάμε να τη δούμε.

Από τη Νέα Σμύρνη βγάζω τη διπλή ευκαιρία του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι στάθηκαν εξαιρετικά στο Ισραήλ και με λίγη τύχη και ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια θα είχαν σκορ πρόκρισης. Δεν είναι μεγάλο φόβητρο η Μακάμπι και με τους Ιρανούς μάχιμους πλέον ο Πανιώνιος σίγουρα μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ακόμα και την πρόκριση.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ολιμπίκ Ντονέτσκ μετά από ένα πρώτο ματς στο οποίο δεν ήταν καθόλου πειστικός. Θεωρώ ότι δεν θα ανοιχτεί και ιδαίτερα ο Στανόγεβιτς μιας και έχει το πλεονέκτημα και θα εκμεταλλευτεί την απειρία και την πίεση των φιλοξενούμενων για να σκοράρει. Το ματς θα κινηθεί ξανά στο 2-3 γκολ για μένα αφού προέχει η πρόκριση και όχι το θέαμα.

Τέλος στο Μπακού ο Παναθηναικός θα έχει το δυσκολότερο έργο κόντρα στην Γκαμπάλα. Το 1-0 του πρώτου ματς αν και αναμενόμενο κρίνεται πολύ φτωχό και σίγουρα οι πράσινοι θα έχουν δύσκολο βράδι. Άποψή μου είναι ότι για να εξασφαλίσουν την πρόκριση πρέπει να σκοράρουν αφού και οι Αζέροι θα τα δώσουν όλα και θα δούμε αμφισκόρ εδώ. Πιθανότερα σκορ τα 1-1 και 2-1.

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ. Mεγαλώστε την παρέα μας ακόμα περισσότερο φέτος!

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
03/08/2017 — 09:00 π.μ.
Πανιώνιος - Μακάμπι 1.44
0-1
ΠΑΟΚ - Ολιμπίκ Ντ. 2-3 γκολ1.95
2-0
Γκαμπάλα - Παναθηναικός goal-goal1.91
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 5.36 134.08
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ