Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, και το ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...

Εδώ είμαστε λοιπον. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις απαραίτητες ανάσες μετά απο μια άκρως απαιτητική σεζόν και συνάμα ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ. Η στήλη μας έκλεισε με 600 μονάδες κέρδος , με πλάνο, ψυχραιμία, υπομονή. Στα κακά φεγγάρια ήρεμοι , στα καλά σεμνά και ταπεινά με προσήλωση στο στόχο. Ακόμα μια χρονιά κλείσαμε στο συν και συνεχίζουμε.

Εύκολο δεν είναι καθόλου, για 11 μήνες σερί να προτείνεις σημεία και να παίζεις με μπάνκα. Σε ηλεκτρική καρέκλα καθόμαστε όλοι εδώ στο anti-booker και καθημερινά προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. ΔΩΡΕΑΝ πάντα με σεβασμό και σοβαρότητα. Στις στραβές στεναχωριόμαστε, στις επιτυχίες με τη μπαλίτσα κάτω , ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.

Δεν θέλω να περιαυτολογήσω άλλο. Γνωρίζετε τη φιλοσοφία μου και αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.Το μόνο που με νοιάζει είναι όσος κόσμος μπαίνει σε τούτη εδώ τη γωνιά να είναι ευχαριστημένος και να γνωρίζει οτι διαβαζει σωστές αράδες.

Ξεκουραση λοιπον για κάποιες μέρες, μιας και μετά ξεκινάει μια ακόμα στοιχηματική περιπέτεια. Οφείλουμε να είμαστε φρέσκιοι και με καθαρό μυαλό. Λίγο εκεί μετά το Δεκαπενταυγούστο θα ξεκινήσουμε και πάλι με νέα πράγματα , νέες ιδέες και εδώ στην στήλη αλλά και σε όλο το anti-booker.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, μιας και ρίχνοντας μια ματιά σε όλες τις στήλες παρατηρείς παντού κέρδος. Άλλοι θα ζήταγαν συνδρομές, εμείς ΔΩΡΕΑΝ πάντα.

Να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να φορτίσετε μπαταρίες και προσοχή στον ήλιο και τα φλαμίνκο.

Σας φιλώ. Ραντεβού εκεί μετά το ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ και με ένα anti-booker ακόμα πιο ανταγωνιστικό. ΥΠΟΜΟΝΗ.

Τα σέβη μου.

facebook


ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.