Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Σημερινό και μεθαυριανό σημείο..

Λίγο πριν την καθιερωμένη διακοπή, λίγο πριν τον απολογισμό και για αυτή την εξαιρετική στοιχηματική χρονιά για τη στήλη, συνεχίζουμε με Βραζιλία και απόψε. Με δυο γκολ - γκολ θα πορευτώ χαλαρά και συντηρητικά όπως πάμε άλλωστε μετά και το τέλος των ευρωπαικών πρωταθλημάτων.

Αρχή με το Φλουμινένσε - Κορίνθιανς. Κοιλίτσα φαίνεται να κάνει η Κορίνθιανς μιας και έρχεται απο δυο σερί γκέλες. Η Γκρέμιο απο την άλλη, αρχίζει και χτίζει καλό σερί νικών και δείχνει να την πλησιάζει. Έτσι θα κινηθεί φέτος το πράγμα στη χώρα του καφέ. Γκρέμιο και Κορίνθιανς θα παλέψουν μέχρι το τέλος οι δυο τους και βλέπω τους δεύτερους να χαμογελούν. Είδωμεν. Στο αποψινό δυνατό ματς βλέπω την Κορίνθιανς να σκοράρει, όπως και την Φλου να πράττει το ίδιο. Το αμφισκορ δίκαιο στο 1.90

Η δεύτερη επιλογή μου είναι απο το παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία αυτής της αγωνιστικής τη Τρίτη ξημερώματα με την Σάο Πάολο να υποδέχεται την Γκρέμιο. Σε τοπ φόρμα η Γκρέμιο, το προσπαθεί να ανέβει η Σάο Πάολο και το γκολ - γκολ πιθανό. Η Γκρέμιο στο κυνήγι της Κορίνθιανς, η Σαο Πάολο στην προσπάθεια να αναστηθεί και να ξεφύγει απο τις επικίνδυνες θέσεις. Που έφτασε η τεράστια Σάο Πάολο;; Να είναι στις τελευταίες θέσεις. Τα λάθη δυστυχώς πληρώνονται. Η πρόσληψη του άπειρου Σένι στον πάγκο της ομάδας αποδείχτηκε καταστροφική.  Το να σκοράρουν και οι δυο αρκετά εφικτό. 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα στη Βραζιλία είναι περίεργο και προτείνω να μην ασχοληθούμε καθόλου. Δυο σημεία έτσι για την συμμετοχή και μόνο και θα τα ξαναπούμε. Ίσως και μεσοβδόμαδα για τα προκριματικά του CHL πριν τον απολογισμό και τις καλοκαιρινές ανάσες.

facebook


betfighter
Betfighter
23/07/2017 — 12:10 π.μ.
Φλουμινένσε - Κορίνθιανς Γκολ - Γκολ1.9
0-1
Σάο Πάολο - Γκρέμιο Γκολ - Γκολ1.9
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 3.61 72.2
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;