Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΦΑΒΟΡΙ και ρίσκο - συνδυασμός..

Ζάχαρη η αγωνιστική ήταν την Κυριακή η Βραζιλία και το ταμείο ήρθε. Η Γκρέμιο δεν γινόταν να ξαναγκελάρει, ενώ Κοριτίμπα και Φλου επιβεβαίωσαν το γκολ - γκολ απο το ημίχρονο κιόλας. Λίγο πριν την καθιερωμένη διακοπή και τον απολογισμό που θα γίνει προς το τέλος της άλλης εβδομάδας πάμε να δούμε τα πονταρίσματα της για απόψε στη Βραζιλία.

Βαρετό, αποκρουστικό ποδόσφαιρο απο τη Σάντος. Κουτσου κούτσου ball και ορισμός του under. Δεν γίνεται, κάποια στιγμή θα σπάσει αυτό. Το βλέπω να κυλάει όπως το Κορίνθιανς - Παραναένσε που κόσμος και κοσμάκης έπαιζε under βάσει της αμυντικής επίδοσης της Κορίνθιανς και οι αποδόσεις στο γκολ - γκολ και στο όβερ ήταν πολύ πάνω. 2 -2 τελικό σκοράκι και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Ρίσκο είναι διόλου απίθανο η Σάντος να ξανακολλήσει και να δούμε κανένα 0-0, 1-0 όμως θα ρισκάρω. Η Σαπεκοένσε μπορεί να βοηθήσει και να επιβεβαιώσει το συνδυασμό του γκολ - γκολ και του όβερ που σκέφτομαι. Με χαμηλή μίζα, αξίζει το ποντάρισμα μας. Το ξαναλέω, ρίσκα πράγματα αλλά ας το τολμήσουμε. Είτε μονό, είτε σε ένα παρολί.

Το φαβορί για μένα φέτος να κατακτήσει τη κούπα είναι η Κορίνθιανς. Γκέλαρε εντός την προηγούμενη αγωνιστική, λόγω κυρίως του ότι δεν πήρε σοβαρά την Παραναένσε. Την πάτησε και τώρα απέναντι στην Αβάι οφείλει να πάρει το τρίποντο και να μην αρχίσει να δίνει δικαιώματα στους διώκτες της. Διπλό στο 1.80

Δυνατή ανατροπή απο τη Μινέιρο στην έδρα της Γκοιανένσε και η Μινέιρο επιστρέφει. Δεν ήταν για τόσο κάτω οι άλλοτε πρωταθλητές, και το σερί μπορεί να συνεχιστεί κόντρα σε μια Μπαια που δύσκολα θα σταθεί.

Μονό ρισκαδόρικο αποδεκτό και δυάδα για απόψε και τα ξαναλέμε πάλι το Σ.Κ αν εντοπίσω κάτι ενδιαφέρον αγαπητοί φίλοι και φίλες. Καλή τύχη σε οτι και αν επιλέξετε.

facebook


betfighter
Betfighter
19/07/2017 — 12:26 π.μ.
Σάντος - Σαπεκοένσε Γκολ - Γκολ και όβερ 2.50 Γκολ2.8
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 2.8 56
betfighter
Betfighter
19/07/2017 — 12:26 π.μ.
Αβαι - Κορινθιανς 21.85
0-0
Μινέιρο - Μπαια 11.55
0-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 2.87 57.35
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;