Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Πρεμιέρα σε Ρωσία και Πολωνία

Καλημέρα σε όλους. Το πρόγραμμα σήμερα δεν μας δίνει πολλά περιθώρια για επιλογές. Θα ποντάρουμε λοιπόν χαλαρά σε πρωταθλήματα που κάνουν σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως το Πολωνικό και το Ρώσικο.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ανζί-ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι φιλοξενούμενοι, που θα βρεθούν στο δρόμο της ΑΕΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα που θα διεκδικήσει και φέτος το πρωτάθλημα. Θέλει σίγουρα να μπει με το δεξί στο κυνήγι του τίτλου και η Ανζί, που στόχο έχει της παραμονή, δύσκολα θα αποτελέσει εμπόδιο. Ναι μεν στους γηπεδούχους έχουν σπαταληθεί τεράστια ποσά για μεταγραφές τα προηγούμενα χρόνια, όμως αυτά που έχει καταφέρει η ομάδα είναι ελάχιστα έως μηδαμινά. Το διπλό θα είναι η επιλογή μας, μιας και η ΤΣΣΚΑ δεν θα γκελάρει στην πρεμιέρα.

Περνάμε στην Πολωνία και στο παιχνίδι Κρακοβία-Πιαστ. Η Κρακοβία έχει νέο προπονητή, έκανε καλές μεταγραφές σπάζοντας το ρεκόρ της σε καλοκαιρινό μπάτζετ και γενικά επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας για κάτι καλό τη φετινή χρονιά. Το γήπεδο θα έχει αρκετό κόσμο, μιας και μιλάμε για πρεμιέρα και από την άλλη η Πιαστ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν ομάδα. Ο άσος πληρώνει καλά για τα δεδομένα της αναμέτρησης και θα τον τιμήσουμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!


antibooker
Antibooker
15/07/2017 — 01:06 μ.μ.
Ανζί - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21.5
win
Κρακοβία - Πιαστ 12.3
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.45 172.5
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.