Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Η ΓΚΡΕΜΙΟ και το 4.99..

Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται τα ξημερώματα στην αγαπημένη Βραζιλία και θα κινηθώ με μονό αποδεκτό και μια τριάδα. Χαλαρά και συντηρητικά. Μην ξαναλέμε πάλι τα ίδια.

Αυτή τη στιγμή Κορίνθιανς και Φλαμένκο είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες. Πραγματικά πολύ αξιόπιστες , όμως όπως έγραφα και στο facebook πριν κάποιες μέρες, τολμώ να ρισκάρω απο τώρα να παίξω τη Κορίνθιανς πρωταθλήτρια. Νωρίς είναι ακόμα όμως βλέπω αυτό το 1.70 να γίνεται 1.10 μετά απο κάποιες αγωνιστικές. Η τιμάο έχει όλη την ποιότητα φέτος και την ομάδα να το σηκώσει.

Μετά τη σύντομη παρένθεση για πιθανό πρωταθλητή στη Βραζιλία πάμε στις εκτιμήσεις μας.

Απόψε λοιπον η Φλαμένκο υποδέχεται την Γκρέμιο που προέρχεται απο ήττα σοκ και μάλιστα εντός απο την Αβάι με 0-2. Δεν πιστεύω οτι θα μείνει στο μηδέν και πάλι η Γκρέμιο και θα κατέβει με το μαχαίρι στα δόντια μιας και σε ενδεχόμενη νέα γκέλα τότε μένει πολύ γρήγορα μακριά απο την κορυφή. Περιμένω αντίδραση και το να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι έστω ένα γκολ πληρώνει 1.60. Το μονό αποδεκτό μου θα είναι το γκολ - γκολ με τη Φλαμένκο πραγματικά να πετάει φωτιές και την Γκρέμιο να μπάζει αμυντικά.

Απο εκεί και πέρα η ομάδα μου η Σάο Πάολο μετά την απόλυση του Σένι απο τον πάγκο, το πάλεψε με την Σάντος την Κυριακή σκόραρε δυο φορές όμως για ακόμα ένα παιχνίδι πληγώθηκε απο την άμυνά της. Ο παίκτης σύμβολο της ομάδας ο Σένι , αποδείχτηκε λίγος σαν προπονητής και φάνηκε το μεγάλο λάθος που έκανε η διοίκηση ώστε να τον εμπιστευτεί. Πιστεύω οτι το όβερ 1.50 γκολ της Σάο Πάολο είναι καλό ποντάρισμα με το Μορουμπί να φλέγεται και τους γηπεδούχους να θέλουν επιτέλους μια πειστική νίκη.

Στο Ρεσίφε - Τσαπεκοένσε το γκολ - γκολ έχει καλές τύχες. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν άνετα ενώ το ίδιο εύκολα παραβιάζεται και η εστία τους. Και η Ρεσίφε είναι ζόρικη έδρα.

Μονό αποδεκτό και τριάδα για απόψε και τα ξαναλέμε πάλι το Σ.Κ αν εντοπίσω κάτι ενδιαφέρον. Καλή τύχη σε οτι και αν επιλέξετε.

Αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον απο την αποψινή βραδιά στη Βραζιλία θα το παραθέσω στο facebook  . Και όχι μόνο. Συζητάμε τα πάντα και σε εκείνη τη γωνιά!!


betfighter
Betfighter
13/07/2017 — 10:14 π.μ.
Φλαμένκο - Γκρέμιο Γκολ - Γκολ1.95
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 1.95 58.5
betfighter
Betfighter
13/07/2017 — 10:14 π.μ.
Φλαμένκο - Γκρέμιο Όβερ 0.50 Γκολ Γκρέμιο1.6
win
Ρεσίφε - Τσαπεκοένσε Γκολ - Γκολ1.95
3-0
Σάο Πάολο - Γκοιανενσε Όβερ 1.50 Γκολ Σάο Πάολο1.6
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 4.99 74.88
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.