Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Η Παολάρα και η Βραζιλία..

Λίγο πριν την διακοπή , λίγο πριν τον απολογισμό της χρονιάς και τη νέα στοιχηματική περιπέτεια, τα πονταρίσματα μας θα είναι χαλαρά. Απο ταμειάκι βραζιλιάνικο προερχόμαστε και συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά. Με πλάνο και υπομονή για το κέρδος όπως κάνουμε άλλωστε τα πέντε τελευταία χρόνια στο anti-booker. Απόψε θα πάω με δυο σημεία.

Η Σάλτσμπουργκ παίζει εκτός με την Πάολα Χιμπέρνιανς , με τους Αυστριακούς να είναι μεν το φαβορί, όμως σε σχέση με πέρσι η Σάλτσμπουργκ είναι εμφανώς αποδυναμωμένη. Ο ιδιοκτήτης της έχει ρίξει όλο το βάρος στη Λειψία και η Πάολα απειλεί. Αποφεύγω το διπλό και πηγαίνω χαλαρά με το γκολ - γκολ. Οι Μαλτέζοι δεν έχουν να χάσει κάτι, γνωρίζουν οτι είναι το αουτσάιντερ και εμείς θέλουμε να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά. Θα βρει δίχτυα και η σαφώς ανώτερη Σάλτσμπουργκ οπότε το αμφισκόρ παίζεται με ευχαρίστηση απο τη πλευρά μου.

Στο Κρισιούμα - Παισαντού και την αγαπημένη Βραζιλία έχουμε να κάνουμε με εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες. Οι γηπεδούχοι σε ανοδική τροχιά σε αντίθεση με την Παισαντού που μετρά 0-3-5 , θα έχει τρεις βασικές απουσίες απόψε και η Κρισιούμα μπορεί να φτάσει στο τρίποντο. Στο 2.00 με ικανοποιεί

Με δυο σημεία λοιπον απόψε και τα ξαναλέμε αγαπητοί φίλοι και φίλες ίσως και αύριο - μεθαύριο με την αγωνιστική στη Βραζιλία αν εντοπίσω κάτι ενδιαφέρον. Χαλαρές στοιχηματικές πτήσεις και υπομονή.

Υ.Γ1. Σας ευχαριστώ θερμά για την συμμετοχή σας στο facebook. Ένας κακός χαμούλης γίνεται καθημερινά. Και στοιχηματικά και απο όλα συζητάμε , και το επίπεδο σας εξαίσιο.

facebook

betfighter
Betfighter
11/07/2017 — 03:45 μ.μ.
Πάολα Χιμπέρνιανς - Σάλτσμπουργκ Γκολ - Γκολ2
0-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 2 40
betfighter
Betfighter
11/07/2017 — 03:45 μ.μ.
Κρισιούμα - Παισαντού 12
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 2 40
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 34 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 37 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 37 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 37 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.