Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Τα φιλικά και η Γκοίας

Καλησπέρα σε όλους. Οι μέρες που διανύουμε δεν είναι για στοίχημα και αυτό είναι ξεκάθαρο. Η πιο σωστή λύση λοιπόν είναι η αποχή και γι' αυτό δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν που επιλέγει να κάτσει στα αυγά του τέτοιες μέρες. Η άλλη επιλογή που έχουμε όσοι από εμάς έχουμε φαγούρα στο χέρι είναι να ποντάρουμε κανα ψιλό μπας και βγει το μεροκάματο.

Ξεκινάμε από το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη. Οι Βέλγοι είναι πολύ πιο μπροστά από τον ΠΑΟΚ στην προετοιμασία και έχουν ήδη παίξει πέντε φιλικά. Ο δικέφαλος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά ενώ η πρώτη αναμέτρηση ήταν περισσότερο ξεμούδιασμα. Ο νέος προπονητής θα εφαρμόσει το 4-4-2 που θα είναι το σχήμα με το οποίο σκέφτεται να κατεβάσει το δικέφαλο φέτος στο γήπεδο. Η συγκεκριμένη διάταξη δεν είναι σε καμία περίπτωση εμπεδωμένη από το ρόστερ αφού δεν τη χρησιμοποιούσε κανένας από τους προκατόχους του Στανόγιεβιτς. Η Γάνδη είναι μια έμπειρη ομάδα με διεθνής παραστάσεις, σαφώς πιο έτοιμη από τον ΠΑΟΚ και το 2.50 σίγουρα αξίζει τον κόπο. Καλή επιλογή μοιάζουν και τα πολλά τέρματα αφού αναμένεται να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Συνεχίζουμε με τον άσο της Σαχτάρ που αντιμετωπίζει επίσης σε φιλικό την Σαρλερουά. Η ουκρανική ομάδα σε λίγες μέρες ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος ενώ το συγκεκριμένο ματς αποτελεί την πρόβα τζενεράλε της ομάδας εν' όψη το τελικού Σούπερ Καπ κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Η Σαχτάρ είναι ανώτερη ως ομάδα και σίγουρα θέλει να πείσει τον εαυτό της και τους φίλους της ομάδας ότι είναι έτοιμη να ριχτεί στις επίσημες αναμετρήσεις. Άσος.

Κλείνουμε με επίσημο ματς αυτή τη φορά και τον άσο της Γκοίας. Η βραζιλιάνικη ομάδα δεν έχει ρόστερ για να βρίσκεται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από δύο σερί ήττες και σήμερα πρέπει να πάρει το τρίποντο πάση θυσία κόντρα στη μέτρια Λουβερνένσε. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους που είναι ανώτεροι και θα ποντάρουμε τον άσο και σε αυτό το παιχνίδι.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!
antibooker
Antibooker
07/07/2017 — 01:42 μ.μ.
ΠΑΟΚ - Γάνδη over 2.501.75
0-2
Σαχτάρ - Σαρλερουά 11.8
0-2
Γκοίας - Λουβερνένσε 11.8
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 5.67 113.4
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 11 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 14 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.