Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Τίμια γκολ - γκολ στη Βραζιλία..

Φουλ Βραζιλία έχει απόψε το μενού και θα πορευτώ με δυο σημεία συντηρητικά και χαλαρά όπως κάνουμε άλλωστε το τελευταίο διάστημα μετά το τέλος των ευρωπαικών πρωταθλήματων. Λίγο πριν τα τέλη του Ιούλη θα κάνουμε την καθιερωμένη καλοκαιρινή διακοπή , τον απολογισμό της χρονιάς ώστε μετά τον Δεκαπενταύγουστο να είμαστε φρέσκοι για την νέα στοιχηματική σεζόν. Το χρονοδιάγραμμα σας το παρέθεσα, πάμε τώρα στα πονταρίσματα της βραδιάς.

Η Φλουμινένσε απο τις πιο παραγωγικές επιθέσεις, ταξιδεύει στην έδρα της Μπαια και εξετάζω το ενδεχόμενο του γκολ - γκολ. Βρίσκω λίγο δύσκολο οι γηπεδούχοι να μείνουν άσφαιροι για δεύτερο σερί ματς και αν συναπολογίσουμε και την επίθεση της Φλου τότε το αμφισκορ παίζεται. Το 3-3 της Φλου με την Τσαπεκοένσε τα λέει όλα.

Στο Μποταφόγκο - Μινέιρο , οι φιλοξενούμενοι έρχονται με φόρα απο την νίκη επί της Κρουζέιρο και δείχνουν οτι συνέρχονται. Ισχυρή έδρα η Μποταφόγκο , βρίσκει δίχτυα εύκολα και το σετ των αποδόσεων την καθιστούν φαβορί. Θα αποφύγω να ποντάρω σε σημείο και θα πάω στην ασφαλή επιλογή του γκολ - γκολ με την Μινέιρο να είναι σε καλά φεγγάρια και την Μποταφόγκο να έχει το συν την έδρας.

Χαλαρά με τη δυαδούλα μας και τα ξαναλέμε πάλι μεσοβδόμαδα αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον. Καλή τύχη σε οτι και αν τελικά επιλέξετε.

facebook


betfighter
Betfighter
09/07/2017 — 12:17 π.μ.
Μπαια - Φλουμινένσε Γκολ - Γκολ1.85
win
Μποταφόγκο - Μινέιρο Γκολ - Γκολ1.8
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 3.33 66.6
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ