Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Μονά και το ΡΙΣΚΟ..

Να μάστε και πάλι. Τα ευρωπαικά πρωταθλήματα έχουν τελειώσει και απο εδώ και πέρα Σκανδιναβοί και Βραζιλιάνοι θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι να ξεκινήσει πάλι το πανηγύρι. Βetfighter και Βραζιλία πάνε μαζί τα πέντε τελευταία χρόνια στο Anti-booker , άσχετα αν το όλο νταλαβέρι έχει ξεκινήσει καμιά εικοσαριά χρόνια πριν. Ο καθείς στο είδος του , με συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Ούτε στη ΝΑΣΑ δουλεύουμε, ούτε μπορούμε να ασχολούμαστε με καμια εικοσαριά πρωταθλήματα και οτιδήποτε κινείται. Μπάνκα έχουμε, σε ηλεκτρική καρέκλα καθόμαστε καθημερινά και οδηγός μας η σοβαρότητα και το πλάνο.

Αυτά όμως θα τα πούμε εκεί προς τα τέλη του Ιούλη , όπως κάνουμε κάθε χρόνο με τον καθιερωμένο απολογισμό. Για πάμε στους Βραζιλιάνους.

Δύσκολη αγωνιστική, κάθε αρχή και δύσκολη ειδικά στη Βραζιλία που είναι απο τα πιο περίεργα πρωταθλήματα παγκοσμίως στην έναρξη.

Η Μινέιρο προβληματίζει. Ήττα απο τη Βιτόρια τη Κυριακή , και δείχνει τρωτές αδυναμίες. Στον αντίποδα η Παραναένσε έρχεται και αυτή απο ήττα εντός με τη Σάντος. Αδιαφορώ για σημείο και ποντάρω στα γκολ. Γκολ - Γκολ και όβερ στο 2.30 μου αρέσει.

Το σημείο μου για απόψε είναι ο άσος της Κορίνθιανς με την Κρουζέιρο. Στην κορυφή η Τιμάο , πανίσχυρη έδρα απέναντι στη Κρουζέιρο που με το στανιό κέρδισε την Γκοιανένσε, δεν στέκεσαι στην έδρα της Κορίνθιανς που στην κυριολεξία βράζει. Είναι και το κίνητρο να μείνει στην κορυφή οπότε άσος απο μένα.

Για να ρισκάρω με δυο ακόμα ασάκια. Στο ντέρμπι παραμονής, δίνω πρώτη τύχη στην Γκοιανένσε που στάθηκε κοκονάτα με την Κρουζέιρο και μπορεί να πάρει την νίκη κόντρα στην Αβάι που μακριά απο το Ρεσακάμπα απλά δυσκολεύεται. 2.10 pas mal.

Και η Ρεσίφε μπορεί να επικρατήσει στο καυτό Ίλια ντο Ρετίρο απέναντι στην ομάδα μου τη Σάο Πάολο που μέχρι στιγμής μόνο στο Μορουμπί παίρνει κάτι. Δεδομένο που ισχύει χρόνια τώρα και στερεί απο τη Σάο Πάολο να πάει για ακόμα ψηλότερα. Οι άσχημες εκτός έδρας επιδόσεις της.

Κρατήστε οτι σας άρεσε και τα ξαναλέμε πάλι λογικά το Σάββατο το πρωί. Ξεκινάει και το Confederation CUP, και Βραζιλία θα έχει και ολίγο απο MLS. Μέχρι να κινηθούμε για παραλία, χαλαρά και συντηρητικά ώσπου να κλείσει με κέρδος μια ακόμα στοιχηματική περιπέτεια.

Τα σέβη μου.

Αχ ρε φαινόμενο... Παιχτάρα.



facebook


betfighter
Betfighter
14/06/2017 — 02:25 μ.μ.
Μινέιρο - Παραναένσε Γκολ - Γκολ και όβερ 2.50 Γκολ2.3
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.3 69
betfighter
Betfighter
14/06/2017 — 02:25 μ.μ.
Κορίνθιανς - Κρουζέιρο 11.8
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 1.8 54
betfighter
Betfighter
14/06/2017 — 02:25 μ.μ.
Γκοιανένσε - Αβάι 12.1
3-1
Ρεσίφε - Σάο Πάολο 12.4
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 5.04 100.8
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ