Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Οι εθνικές και το πάρτυ

Kαλησπέρα σε όλους. Δεν τα καταφέραμε χτες να πληρωθούμε λόγω της λευκής ισοπαλίας της Εθνικής. Το 2-3 γκολ ήταν η επιλογή αλλά χαλάλι γιατί η εθνική μας έκανε το καθήκον της. Θα μπορούσαμε ακόμα και το διπλό. Ο Μάνταλος χάνει τεράστια ευκαιρία αλλά όποιος κρίνει τον παίχτη, που μπορεί να είναι ο χειρότερος του κόσμου, από ένα χαμένο τετ α τετ έχει τόσο μυρωδιά από μπάλα όσο ένα κούτσουρο.

Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για τη σελίδα μας. Το παρτάκι για τα πέντε χρόνια που κλείνουμε, έχει ελεύθερη είσοδο και σας περιμένουμε όλους. Βραδάκι στο Caliente, στην Πανόρμου. 

Πάμε τώρα στα σημερινά. Το πρόγραμμα, όπως και χτες, δεν είναι για ιδιαίτερα ανοίγματα και ρίσκα. Οι καλές οι μέρες πέρασαν και θα το πάμε συντηρητικά, μέχρι να βρεθεί και πάλι η κατάλληλη ευκαιρία. Ξεκινάμε από το Νορβηγία-Τσεχία. Παρηκμασμένες ομάδες και οι δύο με τους Νορβηγούς αποκλεισμένους και τους Τσέχους να έχουν κάποιες ελπίδες αν σήμερα πάρουν τη νίκη. Σίγουρα έχουν ελπίδες αλλά το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Οι Νορβηγοί θα παίξουν χωρίς άγχος και μπορούν να ζορίσουν μια ομάδα που δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Το σημείο που θα επιλέξουμε είναι το γκολ-γκολ. 

Περνάμε ίσως στο σημαντικότερο ματς της ημέρας. Σκωτία-Αγγλία στη Γλασκώβη και όσοι έχουν δει το Braveheart καταλαβαίνουν τι θα γίνει στο σημερινό ματς. Οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο χώρες είναι πόλεμος, ανεξάρτητα από βαθμούς και κίνητρο. Οι απόδοση του διπλού δεν αξίζει σε καμία περίπτωση και θα προτιμήσουμε το 2-3 γκολ που πληρώνει καλύτερα. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!! 

Υ.Γ 1 Το βράδυ όλοι Caliente στην Πανόρμου!!! 

antibooker
Antibooker
10/06/2017 — 01:28 μ.μ.
Νορβηγία - Τσεχία Γκολ-Γκολ2
1-1
Σκωτία - Αγγλία 2-3 Γκολ2
2-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 4 160
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.