Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ζόρια για την εθνική

Καλημέρα. Η στήλη επανέρχεται σήμερα στη δράση, μετά από αρκετές μέρες αδράνειας. Το πρόγραμμα βλέπετε ήταν τέτοιο, που δεν άφηνε περιθώρια πονταρίσματος. Ποτέ δεν πρόκειται μέσα από αυτές τις γραμμές να πάρετε σημεία αυθαίρετα, επειδή ΠΡΕΠΕΙ να ανανεωθεί η σελίδα. Εμείς με τα χρήματα του κόσμου δεν θα παίξουμε ποτέ. Πάμε τώρα στο παρασύνθημα.

Παιχνίδια εθνικών ομάδων περιλαμβάνει το πρόγραμμα και θα ξεκινήσουμε με τη δική μας ομάδα, που θα αντιμετωπίσει στη Ζένιτσα τη Βοσνία. Μετά το επεισοδιακό πρώτο παιχνίδι, η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι κολασμένη. Οι Βόσνιοι διψούν για εκδίκηση, για το γκολ που έφαγαν στα χασομέρια και θα κάνουν τα πάντα για το τρίποντο που θα τους φέρει στην προνομιούχο δεύτερη θέση. Για να σας πω την αλήθεια δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης και ήμουν έτοιμος να ποντάρω τον άσο. Στο 1.70 όμως, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Παρόλα αυτά, ο αντίπαλος είναι ιδιαίτερα ποιοτικός από τη μέση και μπροστά και θα είναι απίθανο να μην σκοράρει μίνιμουμ μια φορά. Αν κάνουμε γκολ, έχουμε τύχη. Αν όχι, είμαστε καταδικασμένοι. Επιλογή θα είναι το 2-3 γκολ αφού η αναμέτρηση είναι σχεδόν απίθανο να ανοίξει.

Η δυάδα μας θα κλείσει με το παιχνίδι Λευκορωσία-Βουλγαρία. Οι Βούλγαροι κάνουν πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα και με όπλο την έδρα ακολουθούν κατά πόδας Γάλλους και Σουηδούς. Αν θέλουν όμως να συνεχίζουν να ελπίζουν σε κάτι καλό πρέπει σήμερα να πάρουν έστω τον πόντο, σε μια δύσκολη έδρα όπου ακόμα και οι Γάλλοι κόλλησαν στο μηδέν. Η Λευκορωσία θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη και να μπει όσο μπορεί στο κόλπο της δεύτερης θέσης ή έστω να πλησιάσει σε αυτή. Δεν περιμένω τους γηπεδούχουν να μείνουν στο μηδέν για τρίτη σερί αναμέτρηση. Γκολ-Γκολ.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!

antibooker
Antibooker
09/06/2017 — 02:05 π.μ.
Βοσνία - Ελλάαδα 2-3 Γκολ2
0-0
Λευκορωσία - Βουλγαρία Γκολ-Γκολ1.95
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.9 156
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.