Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Φινάλε για κέρδος!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Ξαναπληρωθήκαμε την Κυριακή και εξαιρετικά μάλιστα και πλέον η βαρετή αγγαρεία που ονομάζεται play off φτάνει στο τέλος της. Ο ΠΑΟΚ μόνο με θαύμα δεν θα πάρει το εισητήριο για το Champions League και το ενδιαφέρον είναι κυρίως στην αποφυγή της 4ης θέσης. Πάμε λοιπόν να πληρωθούμε και σήμερα κλείνοντας με high score τη μπάνκα μας πριν τον Τελικό του Κάρντιφ.

Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα θέλει να δώσει απαντήσεις για τα χάλια που έδειξε αγωνιστικά στα play off. Χάνοντας μέσα έξω από την ΑΕΚ και τον Παναθηναικό μέχρι το 60 στη Λεωφόρο, η πρωτιά χωρίς νίκη σε ντέρμπι θα είναι γλυκόπικρη. Οι απουσίες του Παναθηναικού που ουσιαστικά γλύτωσε την 4η θέση θα είναι καθοριστικές και δύσκολα θα καταφέρει κάτι. Άσος εδώ.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες να περάσει τον Παναθηναικό και θα κάνει ότι μπορεί για να το πετύχει. Που σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα ανοιχτεί σε ένα στυλ παιχνιδιού που δεν του πάει πολύ. Η ΑΕΚ θέλει ρεβάνς για την καταδικαστική ήττα του ΟΑΚΑ και περιμένω δυνατό παιχνίδι με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν που θα είναι και η επιλογή μου. Goal-goal είδαμε μόνο στο Πανιώνιος-Παναθηναικός φέτος και ήρθε η ώρα για ακόμα ένα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
31/05/2017 — 08:14 π.μ.
ΠΑΟΚ - Παναθηναικός 11.68
2-3
Πανιώνιος - ΑΕΚ goal-goal2.22
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.73 111.89
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;