Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ποντάρισμα στα γκολ

Το σημερινό Σάββατο μας βρίσκει σε μεταβατικό στάδιο. Τα μεγάλα πρωταθλήματα τελειώνουν σιγά σιγά, το κουπόνι μικραίνει και από δω και μπρος θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Ξεκινάμε από τοτν τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, έναν θεσμό που είναι ο αρχαιότερος στον πλανήτη. Βόρειο εναντίον δυτικού Λονδίνου ή αλλιώς Τσέλσι εναντίων Άρσεναλ. Η ομάδα το Κόντε είναι καλύτερη, η Άρσεναλ έχει απουσίες κυρίως στην άμυνα αλλά αυτά λίγο μετράνε σε έναν τελικό. Η δείψα των κανονιέρηδων να πάρουν κάτι από μια καταστροφική σαιζόν θα είναι μεγάλη και περιμένω να κάνουν κατάθεση ψυχής στο σημερινό ματς. Τα κενά στην άμυνα σίγουρα θα μπορέσει η Τσέλσι να τα εκμεταλευτεί και να σκοράρει, όμως το ίδιο θα κάνει και ο Αλέξις με την παρέα του. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και το γκολ-γκολ.

Η δυάδα μας θα κλείσει με το Μπολόνια-Γιουβέντους. Η Γιούβε καθάρισε το νταμπλ στην Ιταλία και πλέον την περιμένει ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ που είναι μια τεράστια πρόκληση. Το σημερινό ματς θα έχει τη μορφή προπόνησης και για τους δύο αντιπάλους αφού βαθμολογικά είναι αδιάφοροι. Τα πολλά γκολ είναι μια πιθανή επιλογή, όπως και το να σκοράρει η Μπολόνια. Γκολ-Γκολ και over 2.5 λοιπόν σε συνδιασμό είναι το σημείο που θα επιλέξουμε.


antibooker
Antibooker
27/05/2017 — 02:19 π.μ.
Άρσεναλ - Τσέλσι Γκολ-Γκολ1.7
win
Μπολόνια - Γιουβέντους Γκολ-Γκολ και over1.9
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
70 3.23 226.1
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 37 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 40 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 40 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 40 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 41 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.