Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Η ΚΟΛΩΝΑ και το ΔΙΠΛΟ..

Βραζιλιάνικο ποντάρισμα φυσικά και σήμερα για τη στήλη μας με δυο σημεία στο μικροσκόπιο. Ξεκίνημα απο το Μινέιρο - Πόντε Πρέτα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο απρόσμενη εντός έδρας ήττα απο τη Φλουμινένσε και το παιχνίδι με την Πόντε Πρέτα κρίνεται σημαντικό αν δεν θέλει η Μινέιρο απο νωρίς να χάσει την επαφή της με την κορυφή. Δεύτερη σερί αποτυχία το κρίνω δύσκολα να έρθει και έτσι θα ποντάρω στην ανωτερότητα της Ατλέτικο. Η Πόντε Πρέτα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και οι τρεις βαθμοί της νίκης πρέπει να έρθουν.

Διπλό βλέπω για τη Τιμάο. Η Κορίνθιας έχει σαν στόχο και φέτος τη κούπα και ομάδες τύπου Γκοιανένσε οφείλει να τις καθαρίζει. Ανώτεροι σε όλα οι φιλοξενούμενοι, μπορούν το διπλό απέναντι σε μια ομάδα που και μέτριο υλικό διαθέτει και λογικά θα παλέψει για την σωτηρία της. 1.80 στο ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ με καλύπτει.

Μια δυάδα λοιπον για απόψε και τα ξαναλέμε και πάλι μεσοβδόμαδα αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον. Όπως έγραφα και χθες αγαπητοί φίλοι και φίλες απο εδώ και πέρα κατεβάζουμε ταχύτητες και θα πορευτούμε χαλαρά. Ακόμα μια σεζόν θα κλείσει με κέρδος για τη στήλη μας και μπάνκα στο συν. Με πλάνο ψυχραιμία και θετική ενέργεια.Αυτά όμως θα τα πούμε λίγο πριν σταματήσουμε για τις καθιερωμένες καλοκαιρινές ανάσες.

Καλή τύχη να έχουμε κα σήμερα.

facebook


betfighter
Betfighter
28/05/2017 — 12:13 π.μ.
Μινέιρο - Πόντε Πρέτα 11.47
2-2
Γκοιανενσε - Κορίνθιανς 21.8
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.65 79.38
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;