Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Τελικοί σε Play off και Europa!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Η αναμπουμπούλα με συνεχόμενα δικαστήρια, απουσίες και η αστάθεια στις αποδόσεις των ομάδων έχουν δυσκολέψει το έργο μας στα play off που δεν κρίνεται καθόλου ικανοποιητικό ως τώρα. Ο δεύτερος γύρος ξεκινά σήμερα με τις ομάδες να δίνουν ''τελικούς'' για την πορεία τους, όπως επίσης έχουμε και τελικό και στο Europa League. Πάμε να δούμε λοιπόν τις επιλογές μου για να ξαναπληρωθούμε καλά:

Τα παιχνίδια των play off έχουν κοινό παρονομαστή. Κλειστά με λίγα γκολ. Ο ΠΑΟΚ θα ζοριστεί περισσότερο από όσο στην Τούμπα με τον Πανιώνιο, ο οποίος με τη σειρά του δεν θα έχει τον δημιουργό του Μασούντ. Ο Παναθηναικός δεν θα έχει ούτε τον Εμποκού από εδώ και πέρα και ένας θεός ξέρει πως θα κάνει φάσεις και γκολ χωρίς κανένα πρώτο βιολί της επίθεσης. Οι επιστροφές στα χαφ όμως θα τον κάνουν πιο συμπαγή και η ΑΕΚ με τη σειρά της θα δυσκολευτεί επίσης. Under και τα δύο παιχνίδια για αρχή και θα ανοιχτώ λίγο με το Χ+ under στη Λεωφόρο και τη διπλή ευκαιρία του Πανιωνίου.

Ο τελικός του Europa έχει φαβορί και δεν είναι άλλο από την Γιουνάιτεντ. Όσο και αν δεν συμπαθώ τους κόκκινους διαβόλους (φίλος τη City γαρ) ο Μουρίνιο ακόμα και χωρίς τον Ζλάταν ξέρει να χειρίζεται αυτά τα ματς και η διαφορά σε ποιότητα και εμπειρία είναι χαώδης. Ο ενθουσιασμός των πιτσιρικάδων του Άγιαξ που θα τρέξουν πολύ δεν θα φτάσει και η κατάκτηση της Μαντσεστερ έστω και στην παράταση θα επαληθευτεί.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
24/05/2017 — 08:13 π.μ.
Παναθηναικός - ΑΕΚ under 2.5 goal1.53
1-0
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ under 2.5 goal1.57
0-1
Μαντσεστερ Γιουναιτεντ - Αγιαξ κατάκτηση Μαντσεστερ1.44
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.46 172.95
fountaristos
Φουνταριστός
24/05/2017 — 08:13 π.μ.
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 2.15
0-1
Παναθηναικός - ΑΕΚ Χ3.35
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 7.2 144.05
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ