Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Δικέφαλοι για προβάδισμα

Καλημέρα σας φίλοι μου! Λίγες μέρες μόλις πέρασαν από την μπυριάδα και φυσικά τα απόνερα θα αργήσουν κατακάτσουν. Είμαστε σε μια διαδικασία τεσσάρων ομάδω με δύο αγωνιστικές στις οποίες ήδη έχει διακοπέι ένα παιχνίδι και από μέρα σε μέρα δεν ξέρεις ποιος θα έχει διακίωμα να παίξει που και με κόσμο ή χωρίς. Στοιχηματικά αυτό μας δένει τα χέρια πισθάγκωνα και θα κινηθώ σε ασφαλέστερα επίπεδα σήμερα.

ΑΕΚ-Παναθηναικός και η Ένωση οφείλει να κέρδισει τον αποδεκατισμένο ψυχικά και αγωνιστικά Παναθηναικό. Η ήττα από τον Πανιώνιο δεν αφήνει περιθώρια και θα υπάρχει συγκέντρωση και πάθος. Ο Παναθηναικός από την άλλη γνωρίζει ότι τα Playt off τελείωσαν ουσιαστικά και περιμένει στωικά να δει πόσο νωρίς θα αρχίσει τις ευρωπαικές υποχρεώσεις του. Χωρίς Μπέργκ η υπόθεση γκολ γίνεται Γολγοθάς και θα φανεί σήμερα.Ασος.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι υποδέχεται τον Πανιώνιο όντας μπροστά με 5 βαθμούς. Θέλει να κλείσει τον γύρο προηγούμενος και η νίκη είναι αυτοσκοπός που παρόλες τις απουσίες ειδικά σε άμυνα θεωρώ θα έρθει. Το ματς κινείτα στα όρια του 2-3 γκολ για μένα. Από τη μία ο ΠΑΟΚ που θα προηγηθεί μπορεί να καθαρίσει με δεύτερο γκολ όταν βρει χώρους και από την άλλη ο Πανιώνιος μπορεί να σκοράρει και να δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ. 2-0 2-1 τα πιθανότερα σκορ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ
Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

Υ.Γ.3 Τα γράψαμε και στο facebook, θα το πω και εδώ. Η αυτοκριτική είναι ο μόνος τρόπος να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναικός απέτυχε με το να ψάχνει αν ήταν καλά ο Ίβιτς ή άδειο το κουτάκι, και ο ΠΑΟΚ απέτυχε επίσης με τις δηλώσεις Ιβάν μετά τον τελικό που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ. Κοινώς, καμία τύχη.


fountaristos
Φουνταριστός
21/05/2017 — 10:26 π.μ.
ΑΕΚ - Παναθηναικός 11.63
1-0
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-3 γκολ2
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.26 130.4
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ