Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Ιδιο σημείο, άλλοι λόγοι και 23αρι

Καλημέρα σας φίλοι μου! Για ακόμα μια χρονιά κάτι στράβωσε για τον Παναθηναικό στη Νέα Σμύρνη και σίγουρα οι πράσινοι έχασαν πολλά περισσότερα από εμάς με το Χ. Πόντοι τραυματισμοί και ψυχολογία πέταξαν και χρόνος για ανασύνταξη δεν υπάρχει. Το αυτό συμβαίνει και στον ΠΑΟΚ που είχε μείνει στις σαμπάνιες όπως είχαμε προβλέψει. Πάμε λοιπόν να πληρωθούμε σήμερα με ίδια σημεία για άλλους λόγους.

ΑΕΚ-Πανιώνιος, ήτοι οι ''κερδισμένοι'' της πρώτης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να εξαργυρώσει το μεγάλο διπλό στην Τούμπα ενώ ο Πανιώνιος δεν έχει να χάσει τίποτα και θα είναι σκλρός αντίπαλος. Το 2-3 γκολ καλύπτει και το 2-0 σαν πιθανότερο σκορ αλλα και το 2-1 και 1-1 που κάλλιστα μπορεί να έρθει το παιχνίδι.

Ιδια επιλογή, άλλοι λόγοι στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναικός μετράει απώλειες και πληγές με τους Ζέκα, Λούντ και Βιγιαφάνιες έξω και Κουλιμπαλί Μέστο Κουτρουμπή να είναι αμφίβολοι. Εξ'ου και το 2.75 του άσου που κανονικά για ήττα του ΠΑΟΚ στην Αθήνα θα ήταν λουκούμι αλλά τώρα δεν το αγγίζω. Το 2-3 γκολ καλύπτει και το 1-1 που βρίσκω πιθανότερο σκορ αλλά και το 2-1 εκατέρωθεν ακόμα και ένα λιγότερο πιθανό 2-0 με ψυχωμένη εμφάνιση και όρεξη για απαντήσεις από τον Παναθηναικό. Fun bet να σκοράρει δύο γκολ ο Κλωναρίδης και να ψευτοεξιλεωθεί για τα άχαστα στην Τούμπα. 23αρι που μπορεί να μας κάνει και μάγκες για αυτό θα τιμηθεί και με τη φωτό του.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
17/05/2017 — 08:18 π.μ.
Παναθηναικός - ΠΑΟΚ 2-3 γκολ1
διακ.
ΑΕΚ - Πανιώνιος 2-3 γκολ1.97
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 1.97 59.1
fountaristos
Φουνταριστός
17/05/2017 — 08:18 π.μ.
Παναθηναικός - ΠΑΟΚ Κλωναρίδης 2+ γκολ1
διακ.
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 1 10
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ