Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Δύσκολα η ανατροπή!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Ξαναπληρωθήκαμε από τη Super League πριν λίγες μέρες και μας χάλασε το απόλυτο το πόλο-παρωδία που είδαμε στη Βέροια. Το κάνανε το 4-3 οι επιθεσάρες αλλά πάμε παρακάτω. Ρεβάνς ημιτελικών Κυπέλλου σήμερα, υπό τη σκιά της τιμωρίας του Ολυμπιακού που έφερε τους πάντες να διαμαρτύρονται. Εχω πει τη γνώμη μου για το θέμα στο facebook για όσους με παρακολουθούν. Στοιχηματικά υπάρχουν καλές ευκαιρίες και η πίεση σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ οδηγούν σε σημεία.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ εχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι για την πρόκριση. Πάρτι με γεμάτο γήπεδο θέλουν να στήσουν οι κιτρινόμαυροι με τον Ολυμπιακό σαν πληγωμένο θηρίο να μην έχει να χάσει τίποτα και να τα δίνει όλα. Αποψή μου είναι ότι ο Χιμένεθ θα το προσεγγίσει κλειστά και τακτικά το παιχνίδι και δεν θα παρασυρθεί για να κλειδώσει και τυπικά ο τελικός. Θα έχει γκολ το παιχνίδι αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει κιόλας για αυτό και επιλέγω το 2-3 γκολ. Προβάδισμα στον άσο με 2-0 2-1 αλλά καλυπτόμαστε και από πιθανό 1-1 εδώ.

Στην Τούμπα πιο λογικά βλέπω τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ θέλει ακόμα ένα 3-0 για να περάσει αλλά θα βρει αλλον Παναθηναικό από αυτόν που υποδέχτηκε πριν 2 εβδομάδες. Θεωρώ ότι για να περάσει ο δικέφαλος πρέπει να σκοράρει 4 γκολ αφού ένα τέρμα θα το βρει ο Ουζουνίδης στους κενούς χώρους που θα προκύψουν από την πίεση του ΠΑΟΚ. Μπέργκ-Κλωαρίδης και Εμποκού θα έχουν σίγουρα ευκαιρίες να βγάλουν φάσεις και το goal-goal θα είναι η επιλογή μου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

ΚΑΝΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ PAYSAFE ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ! ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ!

fountaristos
Φουνταριστός
26/04/2017 — 08:28 π.μ.
ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-3 γκολ1.97
0-1
ΠΑΟΚ - Παναθηναικός goal-goal2.12
4-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.18 125.29
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ