Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Come on Chelsea!!

Καλησπέρα σε όλους. Μικρή η στοιχηματική δράση σήμερα και η στήλη μας θα περιοριστεί μόνοσε μια δυάδα. Η απόδοση δεν είναι καθόλου άσχημη για τα δεδομένα της ημέρας και μπορεί να ανεβάσει κι άλλο το τρέχων κέρδος της στήλης μας.

Στο Λονδίνο η Τσέλσι παίζει με τη Σαουθάμπτον. Οι μπλε προέρχονται από μεγάλη πρόκριση στον τελικό κυπέλου, έχουν ψυχολογία και σίγουρα δεν θέλουν να κάνουν δεύτερη σερί γκέλα και να βάλουν την Τότεναμ στο παιχνίδι του τίτλου. Ναι μεν τα σπιρούνια έχουν δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχει αλλά και η Τσέλσι έχει εκτός έδρας ματς, την προσεχή αγωνιστική, με αντίπαλο την Έβερτον που μόνο εύκολο δεν είναι. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα επαληθευτεί κόντρα σε μια Σαουθάμπτον που είναι ή του ύψους ή του βάθους.

Η δυάδα μας θα κλείσει με ακόμα μια βρετανική αναμέτρηση, για την Τσάμπιονσιπ αυτή τη φορά. Η Χάντερσφιλντ είναι με το ενάμισι πόδι στα Μπαράζ ανόδου και χρειάζεται μόλις δύο πόντους για να εξασφαλίσει την παρουσία της σε αυτά. Το άσχημο για την ομάδα είναι πως βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και αυτό ίσως κοστίσει στην προσπάθεια ανόδου. Η παρουσία στην εξάδα είναι λοιπόν δεδομένη αλλά δεν γνωρίζει αν αυτό θα επιτευχθεί μαθηματικά σήμερα. Η Γουλβς μπορεί να σκοράρει μετά από 180 λεπτά στην έδρα της και να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους που θέλουν τη νίκη. Δεν θα προτιμήσουμε το διπλό αλλά τα εκατέρωθεν γκολ. Η Χάντερσφιλντ είναι ομάδα που σκοράρει σε κάθε ματς ενώ η Γουλβς έχει την υποχρέωση να κουνήσει επιτέλους το πλεχτό.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!
antibooker
Antibooker
25/04/2017 — 03:09 μ.μ.
Τσέλσι - Σαουθάμπτον 11.45
4-2
Γουλβς - Χάντερσφιλντ Γκολ-Γκολ1.85
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.68 107.3
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 44 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.