Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Ημιτελικοί φωτιά με ΣΗΜΕΙΑ..

Μεσοβδόμαδα μενού με Κύπελλα να έχουν την τιμητική τους και την εμβόλιμη αγωνιστική της Πριμέρα απο κοντά. Θεωρώ οτι αυτή η αγωνιστική στην Ισπανία δεν κρύβει κάποια ευκαιρία, με τις αποδόσεις να είναι και πάλι πετσοκομένες και να μας αποτρέπουν απο κάποιο ποντάρισμα. Με το Κύπελλο Ελλάδος θα κάνω παιχνίδι χαλαρά σε ημιτελικούς φωτιά.

Πχ στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός το γκολ - γκολ στο 1.97. Το γνωρίζω οτι ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά, επιθετικά έχει αδυναμίες όμως το αποψινό ματς είναι παιχνίδι αποδείξεων για τους ερυθρόλευκους καθώς και ανάγκης, μιας και πρέπει να σκοράρει στο ΟΑΚΑ αν θέλει να προκριθεί. Και ίσως χρειαστεί να σκοράρει παραπάνω απο μια φορά, μιας και δεν βλέπω να μένει άσφαιρη η ΑΕΚ που το τελευταίο διάστημα πραγματικά πετάει. Μια φορά μας αρκεί για τον Ολυμπιακό να βρει δίχτυα κάτι που το βρίσκω εφικτό. Θέλω να πιστεύω οτι θα μιλήσει ο εγωισμός των Πειραιωτών μετά και την ήττα στο Καραισκάκη.

Δεδομένο και ένα γκολ απο τους γηπεδούχους που είναι σε τοπ φόρμα και η αμυντική εικόνα του Ολυμπιακού δεν πείθει σε καμιά περίπτωση.

Εγγραφείτε τώρα και εξασφαλίστε πλεονεκτήματα Εδώ

Στον αυριανό δεύτερο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ μετά το 2-0 στη Λεωφόρο θα κυνηγήσει σκορ πρόκρισης. Αναγκασμένος να ανοιχτεί και ο ξεκούραστος ΠΑΟ μετά το ροτέισον του Ουζουνίδη στο ματς της Κυριακής θα βρει την ευκαιρία του για να σκοράρει. Και εδώ το γκολ - γκολ μου αρέσει. 1.97 είναι σωστό βάσει των δεδομένων που έχουμε.

Τα ξαναλέμε πάλι το Σάββατο το πρωί με τα νέα δεδομένα. Καλούς ημιτελικούς να έχουμε και μακαρι να μην έχουμε και άλλα έκτροπα. Αρκετά κουρασμένο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, χρόνια τώρα.

Τα σέβη μου

facebook


betfighter
Betfighter
26/04/2017 — 12:48 π.μ.
AΕΚ - Ολυμπιακός Γκολ - Γκολ1.95
0-1
ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Γκολ - Γκολ1.97
4-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.84 115.25
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.