Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Κυριακή με γκολ

Καλημέρα. Η Γκλάντμπαχ μας την έκανε στο παρά ένα χτες και ήταν ένα χτύπημα που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Χάσαμε το ταμείο για λίγα μόνο λεπτά, όμως είμαι σίγουρος πως πολλοί πληρωθήκατε λόγω του cash out. 

Πάμε τώρα στα σημερινά. Ξεκινάμε από τον ημιτελικό κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Σίτι. Προβλέπω πως το παιχνίδι θα έχει γκολ, όπως και ο χτεσινός ημιτελικός. Η Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί, όμως η Άρσεναλ δεν θα απολέσει τόσο τον τελευταίο φετινό της στόχο. Το γκολ-γκολ είναι η επιλογή από την αναμέτρηση αυτή. 

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας. Η Λίβερπουλ προέρχεται από δύο εκτός έδρας νίκες χρυσάφι. Για να έχουν όμως αντίκρισμα πρέπει να πάρει και σήμερα τους 3 βαθμούς και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον στόχο που είναι η τετράδα. Από την άλλη η Πάλας δίνει τη μάχη της για τη σωτηρία. Οι ανταγωνιστές της πήραν χτες πολύτιμα τρίποντα, κάτι που ξαναφέρνει το άγχος στην ομάδα του Άλαρνταϊς. Το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι δύσκολο και πρέπει να διεκδικεί βαθμούς σε κάθε ματς και κάθε έδρα. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος οι Λονδρέζοι. Γκολ-γκολ και εδώ.

Στο Μπέρνλι-Γιουνάιτεντ θα κοντράρω τους φιλοξενούμενους. Χωρίς το Ζλάταν, με 120 λεπτά στην πλάτη μεσοβδόμαδα και κόντρα σε έναν αντίπαλο που δε χαμπαριάζει στην έδρα του τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Η διπλή ευκαιρία στο 1Χ πληρώνει καλά και θα τιμηθεί δεόντως.

Περνάμε τώρα στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Δεδομένο πρώτο, ο ΠΑΟΚ περνάει από τα Περιβόλια. Το διπλό δεν είναι καμιά απόδοση-ευκαιρία αλλά θα έρθει. Είναι ένα σημείο-στήριγμα.

Στη Λιβαδειά η ΑΕΚ θα παίξει με πολλές αλλαγές. Ο Λεβαδειακός παίζει την ύπαρξή του και θα τα δώσει όλα. Η Ένωση έχει την ποιότητα να σκοράρει αλλά δύσκολα θα τη βγάλει καθαρή χωρίς να δεχτεί γκολ. Η πειραματική 11αδα και το κίνητρο των γηπεδούχων είναι πολύ μεγάλο. Ναι μεν η ΑΕΚ έχει να εξοφλήσει ένα.. γραμμάτιο στον Κομπότη αλλά η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ίσως χαλάσει κάπως τα σχέδια.

Κλείνουμε με το ΑΕΛ-Ξάνθη. Η ΑΕΛ θέλει τη νίκη για να σωθεί οριστικά. Η Ξάνθη όμως, όπως λένε οι κακές γλώσσες, δεν πρόκειται να χαριστεί. Το αντίθετο μάλιστα. Το παιχνίδι θα είναι αίμα κι άμμος και προσωπικά βλέπω να ξεκινάει από το 1-1. Πολύ πιθανό το σκορ αυτό να είναι και τελικό. Αν όμως όχι, το ταβάνι στα γκολ είναι 3. Συνεπώς το σύνολο τερμάτων είναι 2-3.

Αυτά για σήμερα. 


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!

antibooker
Antibooker
23/04/2017 — 04:50 π.μ.
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι Γκολ-Γκολ1.5
1-1
Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας Γκολ-Γκολ1.75
1-2
Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 21.45
1-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
70 3.81 266.44
antibooker
Antibooker
23/04/2017 — 04:50 π.μ.
Λεβαδειακός - ΑΕΚ Γκολ-Γκολ2.1
0-2
ΑΕΛ - Ξάνθη 2-3 Γκολ2
1-0
Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1Χ(ΔΕ)2.2
0-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 9.24 277.2
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.