Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

Ημιτελικός με γκολ

Η Βασική πρόταση επιστρέφει με κύπελλο Αγγλίας και την αναμέτρηση για τα ημιτελικά του θεσμού ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ.

Οι δύο Λονδρέζες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τη συμμετοχή στον τελικό του θεσμού, έχοντας εκατέρωθεν λόγους να αισιοδοξούν για την επίτευξη του σκοπού. Η μεν Τότεναμ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όντας σε έναν επιθετικό οργασμό ενώ η Τσέλσι είναι η πιο σταθερή ομάδα στο νησί και με δίψα να τα καταφέρει σε κάθε πιθανό στόχο.

Η στήλη θεωρεί δεδομένο πως τα σπιρούνια θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και σε θέση να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο. Η μεγάλη κούπα δεν είναι στο χέρι τους, όμως ο ιστορικότερος θεσμός στο νησί περνάει μέσα από το σημερινό ματς και κάλλιστα μπορούν να δείξουν τα δόντια τους στο φαβορί που λέγεται Τσέλσι.

Από την άλλη η στήλη έχει εμπιστοσύνη στον καλύτερο προπονητή της Πρέμιερ Λιγκ, στην παρούσα φάση, που λέγεται Αντόνιο Κόντε. Είναι δύσκολο να αποκλειστεί σε ένα 90 λεπτο και η Τσέλσι μπορεί να αντιδράσει σε κάθε.. δράση της Τότεναμ.

Συμπερασματικά, το αμφισκόρ είναι η επιλογή αφού θα είναι πραγματικά δύσκολο για κάποια από τις δύο ομάδες να τελειώσει το ματς χωρίς να σκοράρει. Το γκολ-γκολ είναι η επιλογή για σήμερα και θα το ποντάρουμε δεόντως. 

basiki_protasi
Βασική Πρόταση
22/04/2017 — 04:28 π.μ.
Τσέλσι - Τότεναμ Γκολ-Γκολ1.8
4-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
130 1.8 234
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.