Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΤΣΟΛΟ, ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ, ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ..

Στην τελική στροφή μπαίνουν τα περισσότερα ευρωπαικά πρωταθλήματα όμως το αξιοσημείωτο είναι οι εξαιρετικά μικρά αποδόσεις , πράγμα που κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο. Οι μπουκ είναι διαβασμένοι, έχουν πετσοκόψει τα σημεία κινήτρου , σε επίπεδα πλήρως απαξιωτικό. Δεν θα κάνουμε το παιχνίδι τους, αντιθέτως εμείς πατάμε το κουμπί , εμείς καταστρώνουμε την στρατηγική μας και προχωράμε. Σήμερα λείπουν οι λεγόμενες ευκαιρίες και έτσι κανένα πρόβλημα. Χαλαρά και περιμένοντας. Καβάλα στο άλογο είμαστε, δεν υπάρχει λόγος για βεβιασμένες κινήσεις.

Για πάμε να ξεκινήσουμε με Πριμέρα.

Εκεί όπου η Εσπανιόλ σφυρίζει αδιάφορα και η Ατλέτικο απο τη στιγμή που καπάρωσε τη τρίτη θέση , μην περιμένετε να την αφήσει τόσο εύκολα. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, όμως ποντάρω στο κίνητρο και την καλύτερη ομάδα που είναι η Ατλέτικο. 1.73. Θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα, όμως παίζεται με ευχαρίστηση απο την πλευρά μου.

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον και στο Αταλάντα - Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι σκέφτονται τις παραλίες , οι γηπεδούχοι μετά το παλικαρίσιο Χ στο Ολίμπικο με την Ρόμα , είναι κοντά στο ευρωπαικό όνειρο. Θα τους στηρίξω.

Όσο για το Φιορεντίνα - Ίντερ μιλάμε για σούπερ ντέρμπι Ευρώπης. Κανένα περιθώριο και για τις δυο, φουλ επιθετικό προφίλ και το γκολ - γκολ στο μικροσκόπιο μας. Είναι εφικτό μιας και οι Βιόλα και οι νερατζούρι μπροστά είναι αξιόπιστοι.

Μια τριαδούλα λοιπον χαλαρά για απόψε. Οι αποδόσεις είναι πετσοκομένες και σε καμιά περίπτωση δεν θα χορέψουμε με τους ρυθμούς των μπουκ. Τα ξαναλέμε πάλι αύριο με τα νέα δεδομένα.


betfighter
Betfighter
22/04/2017 — 01:00 π.μ.
Εσπανιόλ - Ατλέτικο 21.73
0-1
Αταλάντα - Μπολόνια 11.4
3-2
Φιορεντίνα - Ίντερ Γκολ - Γκολ1.55
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.75 112.62
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;