Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΓΚΑΝΙΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ..

Μεγάλες ρεβάνς με φόντο τους ημιτελικούς του CHL. Ωστόσο οι αποδόσεις είναι πετσοκομένες και εξαιρετικά χαμηλές. Θα μιλήσουμε για τα ματς σήμερα και αύριο ποντάροντας σε λογικά και ρισκαδόρικα σενάρια.

Στο σημερινό Ρεάλ - Μπάγερν θα πάω με το γκολ - γκολ. Χαμηλό πολύ το 1.40 αλλά εδώ που τα λέμε πόσο να το έδιναν οι μπουκ; Οκ, προβάδισμα η Βασίλισσα όμως η Μπάγερν δεν θα το αφήσει το ματσάκι έτσι. Θα σκοράρει πιστεύω στο Μπερναμπέου και θα κυνηγήσει την πρόκριση. Ένα γκολ θα το βρει και η Βασίλισσα βρίσκοντας χώρους μπροστά.

Το Λέστερ - Ατλέτικο δεν το ακουμπάω. Ας φάνε τα μουστάκια τους εκεί. Θα απέχω.

Χρησιμοποιείτε paysafe; Τα δεδομένα άλλαξαν όμως όχι πολύ. Με μια εγγραφή εδώ

Στα αυριανά η Μπάρτσα έχει δύσκολη αποστολή. Η Γιούβε δεν είναι Παρί και το δεκαράκι που είχαμε πιάσει τότε ακόμα το θυμόμαστε. Ο Ενρίκε δεν κατέβασε σωστά τους Μπλαουγκράνα στο Τορίνο. Με τον αργό Ματιέ και τον Ουμτιτί πίσω είναι λογικό να μπάζεις. Και με Ντιμπαλά , Μάντζουκιτς, Χιγκουαιν να σε απειλούν είναι σίγουρο οτι θα σε βρουν μπόσικο. Ωστόσο στο Καμπ Νου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η Μπάρτσα όσο μέτρια και να είναι θα το παλέψει και ας μην την υποτιμούμε. Χλωμό για πρόκριση όμως λόγω του σκορ του πρώτου ματς το όβερ 2.50 γκολ είναι σωστό. Δεν έχουν άλλωστε και πολλές επιλογές οι Ισπανοί. Και η Γιούβε μπροστά είναι φαρμάκι.

Πικέ να σκοράρει στο 7.00;; Για φέρτε το εδώ. Ο αμυντικός της Μπάρτσα και στις στημένες φάσεις προωθείται και σκοράρει με κεφαλιές συχνά. Ζεράρ ρίξε την ρουκέτα σου και απόψε.

Τέλος στο Μονακό - Ντόρτμουντ θα προτιμήσω το γκολ - γκολ . Η ομάδα του φίλου μου του Ρανταμέλ (μόνος τους γύρισε το ματσάκι το Μ. Σάββατο μπαίνοντας αλλαγή στο 65ο λεπτό) είναι κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση όμως οι Γερμανοί θα το παλέψουν και πιστεύω οτι δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν. Ανοιχτό ματς, αμφισκορ και σασπενς μεγάλο.

Για μπόμπα κρατάμε τον Σωκράτη να σκοράρει. Γιατί όχι στο 8.00;

Κρατήστε οτι σας άρεσε στις επιλογές διημέρου που έκανα και τα ξαναλέμε πάλι τη Πέμπτη με τo Εuropa.

facebook


betfighter
Betfighter
18/04/2017 — 12:30 π.μ.
Ρεάλ - Μπάγερν Γκολ - Γκολ1.4
1-2
Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους Όβερ 2.50 Γκολ1.5
0-0
Μονακό - Ντόρτμουντ Γκολ - Γκολ1.4
3-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
80 2.94 235.2
betfighter
Betfighter
18/04/2017 — 12:30 π.μ.
Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους Πικέ να σκοράρει6.75
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 6.75 67.5
betfighter
Betfighter
18/04/2017 — 12:30 π.μ.
Μονακό - Ντόρτμουντ Παπασταθόλοπουλος να σκοράρει8
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 8 80
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ