Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΟΒΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΜΕΡΑ..

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Υγεία το υπέρτατο αγαθό και μετά όλα τα υπόλοιπα. Ασφαλώς και ο Οβελίας έχει την τιμητική του και να περάσουμε όμορφα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το στοίχημα δεν είναι το παν και την σημερινή ημέρα ας το ρίξουμε έξω και ας ποντάρουμε χαλαρά. Γυρίζοντας τον Οβελία λοιπον, ας ρίχνουμε μια ματιά και στο κινητό μας με μια δυάδα που σκέφτομαι. Συντηρητικά όσο δε πάει μιας και πέρα απο την ημέρα το πρόγραμμα είναι δύσκολο και οι αποδόσεις πετσοκομένες.

Σήμερα και αύριο όλα τα πρακτορεία είναι κλειστά οπότε ρίξτε μια ματιά εδώ

Δυο επιλογές απο Ισπανία έχω κρατήσει. Η Γρανάδα τσουρουφλίζεται για τη νίκη και τη σωτηρία απέναντι σε μια Θέλτα που σφυρίζει αδιάφορα όμως το γκολάκι της μπορεί αν το πετύχει και να μας χαρίσει το γκολ - γκολ. Οι γηπεδούχοι λόγω κινήτρου θα βρουν δίχτυα και εκείνοι εκμεταλλευομένοι και την άνεση των φιλοξενούμενων.

Χρησιμοποιείτε paysafe; Τα δεδομένα άλλαξαν όμως όχι πολύ. Με μια εγγραφή εδώ

Το ίδιο σενάριο και στο Μπέτις - Ειμπάρ. Η Ειμπάρ θέλει Ευρώπη, πετάει φωτιές το τελευταίο διάστημα και με την κακή άμυνα των γηπεδούχων το γκολ θα το βρει. Το αμφισκορ παίζεται με την Μπέτις να ψάχνει μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της μετά απο τα σερί ανεπιτυχή αποτελεσμάτα. Γκολ - Γκολ και ας φάνε τα μουστάκια τους μετά.

Χαλαρά όσο δε πάει σήμερα. Καλό φαγοπότι και όμορφες στιγμές εύχομαι στο πασχαλινό τραπέζι. Τα ξαναλέμε πάλι Τρίτη.. Έρχεται CHL με ευκαιρίες θέλω να πιστεύω.

facebook


betfighter
Betfighter
16/04/2017 — 12:46 π.μ.
Γρανάδα - Θέλτα Γκολ - Γκολ1.7
1-2
Μπέτις - Ειμπάρ Γκολ - Γκολ1.75
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.98 89.25
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ